Tæpperens i København

Tæpperens er normalt en opgave der falder ind under samme kategori som forårsrengøring: ikke særlig sjov at lave, men nødvendigt, og bør foregå med nogenlunde samme frekvens. Uanset om du har rester af mad eller drikkevarer, mudrede fodspor, pletter fra kæledyr eller bare generelt snavs, kan en god rengøring få tæpper til at se nye ud og forbedre indendørs luftkvalitet.

På trods af det, vil de fleste tæppeejere kun få renset deres tæpper med flere års mellemrum (og nogle ikke engang det). Tæpperens er dog ikke kun vigtigt for at fjerne snavs og pletter. At få dit tæppe renset vil forbedre og forlænge dets levetid.

Også i København kan der være behov for at få renset sit tæppe. Tæpperens i København gør sig især gældende, hvis du bor op ad en trafikeret vej, hvor der kan komme bil-os m.m. ind, der kan sætte sig i tæpperne. Overvejer du at få foretaget tæpperens i København er det derfor vigtigt, at du finder en udbyder, der har erfaring med dette.

Hvor ofte skal du rense dit tæppe?

For at få dit tæppe til at se godt ud og holde så længe som muligt, anbefaler producenterne at få dit tæppe renset mindst hver 12.-18. måned, afhængigt af mængden af trafik i dit hjem. Faktisk er sådan en hyppig rengøring en betingelse for mange garantier – sørg derfor for at læse dine garantioplysninger omhyggeligt.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger forhandler?

Når det er tid til at tilkalde de professionelle til en omgang tæpperens, vil du gerne vælge en forhandler der kan udføre opgaven, da det firma du hyrer, vil afgøre, hvor godt dine tæpper ser ud bagefter – og hvor længe de forbliver på den måde. Hos de mindst kompetente virksomheder risikerer du permanent skade på grund af overbefugtning, ukorrekte eller dårligt blandede kemikalier, forkert børstning og anden dårlig praksis.

Inden du hyrer et tæpperensfirma, så spørg derfor om dets metoder. Det kan også være en god idé at sammenligne priser. At betale mindre betyder ikke nødvendigvis, at du får dårlig kvalitet eller service. Før arbejdet starter, skal du sørge for at påpege pletter og fortælle (hvis du ved det), hvad der forårsagede dem.

Hos ChemDry NV renser vi dine tæpper helt uden brug af sæber, fosfater, enzymer, tensider, overfladeaktive stoffer, og opløsningsmidler. I stedet bruger vi en metode, der inkluderer en kraftig produktion af kulsyre, hvilket giver en særdeles effektiv og meget hurtigere rensning. Vi løfter snavs op fra tæpperne i stedet for at trykke det ned. På den måde bliver tæppefliserne helt rengjort.

Er en professionel tæpperens det værd?

At leje en tæpperenser vil give dine tæpper en grundig, professionel rengøring og kan endda forlænge dine tæppers levetid. Sammenlignet med en hjemmerengøring eller gør-det-selv udlejningsudstyr, er vores tæpperensudstyr og værktøjer af professionel kvalitet, hvilket giver dig et højere niveau af renlighed, forbedret fugtfjernelse og bedre desinficering.

Derudover sparer du tid og besvær med at få dine tæpper professionelt renset, når du skal udføre en arbejdskrævende opgave. 

Omkostningsbesparende bekymringer?

Hvis du er bekymret over omkostningerne ved at få en professionel til at rense dine tæpper, så overvej kun at få renset ’trafikområderne’.

Det betyder, at dine store møbler, som sofaen, sengen, osv., efterlades på plads, og renseren går simpelthen rundt om dem. Ikke alene ser du ikke tæppet under disse store møbler, men det er ikke udsat for luft, lys og gangtrafik, som resten af dit tæppe er, så det giver mening, at det ikke kræver rengøring så ofte.

Hvis du ofte flytter rundt på dine møbler, vil det selvfølgelig være bedst at få renset hele overfladen. Men hvis du kun får de trafikerede områder renset, burde du spare nogle penge i sammenlignet med at rense hele området.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *