Et rent kontormiljø og glade medarbejdere

Reducer sygefravær, øg effektiviteten og få et behageligt indeklima.

Hos ChemDry er det vores mission at gøre alt bedst muligt og helt enkelt, for på den måde at være med til at forbedre indeklimaet i danske hjem og på de danske arbejdspladser.

Mange nedprioriterer den effekt beskidte tæpper og stofmøbler har på indeklimaet og på den enkelte person, hvor hyppig hovedpine, allergi og træthed kan være blot nogen af de mange gener.

Med en plejeaftale fra ChemDry NV sørger vi for, at jeres lokaler altid er pæne og rene. Vi tilbyder lige nu et gratis konsulentbesøg.

Sagt meget enkelt, betyder det, at en af vores konsulenter gratis og uforbindende gennemgår hvad vi kan tilbyde din virksomhed.

Renseløsninger til erhverv

Hos ChemDry NV forstår vi vigtigheden af at sikre et rent arbejdsmiljø. ChemDry NVs professionelle renseteknikere er trænet i at yde en uovertruffen service og levere topkvalitet – hver gang.

Her får du ingen halve løsninger. Vi har et stort fokus på kvalitet, topbehandling og rådgivning. Indgår i en fast serviceaftale med ChemDry får i en professionel renseløsning tilpasset jeres behov og vil altid blive prioriteret i akutte situationer.

Du vil derudover få prisgaranti i hele perioden, og en fordelagtig rabatordning, ved at samle alle ad hoc renseopgaver hos os.

 

Mange fordele med en plejeaftale

Flere og flere virksomheder vælger at indgå faste plejeaftaler med ChemDry NV.

Fordelene er mange og prisen ofte lavere, end hvis du skulle bestille vores ydelser ad hoc ude i byen.

Her er nogle af fordelene ved en plejeaftale:

  • Renere og pænere tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve – hele tiden, i stedet for 6 måneder hvert tredje år.
  • Mindre at tænke på – vi sørger løbende for at dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve ser pæne ud.
  • Bedre økonomi, ved at dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af hårde gulve holder længere.
  • Bedre økonomi – ved at samle opgaverne kan vi give rabat, i forhold til ad hoc rense opgaver.
  • Bedre indeklima, der betyder at medarbejderne arbejder mere effektivt og har færre syge- og fraværsdage.
  • Prisgaranti i hele aftaleperioden.
  • Prioritet i akutte situationer. Vi rykker altid først ud til vores aftalekunder.

Gratis konsulentbesøg & tilbud på en skræddersyet erhvervsløsning

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.

5 gode grunde til at vælge os

ChemDry NV er på blot 25 år blevet Danmarks ubetinget største specialvirksomhed inden for behandling, rensning og imprægnering af tæpper og møbler.

Chem-Dry er førende inden for tæpperens- og møbelrens. Vi har mere end 3800 afdelinger over hele verden. Vi udvikler og bruger branchens bedste og mest effektive midler og maskiner. Dette for at sikre den absolut bedste kvalitet.

Et tæppe der bliver renset med almindelig ekstraktionsrens / vådrens vil ofte være vådt i flere døgn efter rens, hvilket kan medføre råd, svamp og bakteriedannelse, som vil påvirke indeklimaet længe efter en rens.

Det siges at når et tæppe bliver renset, begynder det først at blive rigtigt beskidt da det efter rens nærmest tiltrækker snavs. Sådan har det været – traditionelle rensemetoder benytter sig af sæbe, hvilket efterlader en klæbrig film på fibrene som gør at tæppet hurtigt vil blive beskidt igen. ChemDry NV efterlader INGEN klæbrige restkoncentrationer.
Chem-Dry er verdens største tæppe– og møbelrens virksomhed, med mere end 40.000 mand fordelt på 3500 afdelinger i 42 lande og alle de erfaringer bliver samlet i USA hvor nye produkter løbende bliver udviklet til pletfjerning. Ingen virksomhed i vores branche forsker mere i pletfjerning end Chem-Dry.
Ofte bliver imprægnering sprøjtet ud over tæppet efter rens, hvorved tæppet ikke bliver imprægneret i bund. Det bevirker, at hvis der spildes væske, for eksempel kaffe, vil tæppet ikke være beskyttet i bunden og væsken vil kunne trænge ind i fibrene og misfarve tæppet. ChemDry NV varmer imprægneringen ned i tæppet og helt ind i fibrene – også i bunden – og det bevirker at imprægneringen trænger helt ind i alle fibre og beskytter tæppet optimalt. Varmen bevirker også at tæppet ”rejser” sig igen, så det igen bliver muligt at støvsuge tæppet i bund og det bliver som nyt at se på, bortset fra evt. slid.

Med ChemDry® forbliver dine tæpper og møbler renere i længere tid og slidstyrke samt tæppets generelle levetid forbedres væsentligt.

Læs vores mange udtalelser

Vi samler på glade og tilfredse kunder. Vi gør vores ypperste for, at sikre den bedste kunde og renseservice hver eneste gang. Men tag det ikke fra os – læs de flotte kundeanmeldelser. Her kan du læse mere om de fordele vores kunder har oplevet, efter vi har været ude hos dem.
Med anskaffelsen af et nyt tæppe fra Ege har du investeret i et tæppe af høj kvalitet. Løbende vedligeholdelse og rensning er nødvendigt. Dette for at sikre at tæppet bevarer sit udseende og at du dermed får størst mulig glæde af tæppet. Til dette formål anbefaler egetæpper Chem-Dry. Chem-Dry er en mere tør, renere og sundere renseløsning til tæpper.
Tæppefliser fra Interface er kendt for den gode kvalitet, den høje slidstyrke og det moderne udseende. Det er i din interesse at bevare funktionen og levetiden og derved et sundt og godt indeklima. Derfor anbefaler vi, at du udarbejder en plan over rengøring og vedligeholdelse. På den måde får I stor glæde af Jeres Interface tæppefliser. Interface har valgt at samarbejde med Chem-Dry som Autoriseret Service Partner. Det betyder, at vores kunder nu kan få en professionel serviceløsning med Chem-Dry. Gode resultater kommer fra erfaring. Derfor har vi valgt Chem-Dry, som har mere end 25 års erfaring i rensning af tekstile gulve.

Tæpperens af ægte tæpper

Hos ChemDry NV kan vi rense praktisk talt alle tæpper. Fra tæppe til tæppe kan der være store forskelle i stil, farver og benyttede materialer.

Efter at have vurderet tæppet så vil din ChemDry NV rensetekniker give et uforpligtende tilbud på rens af ægte tæppe. Chem-Dry anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter. ChemDry NV afdeling kan rense praktisk talt alle tæpper. Der kan være store forskelle i stil, farver og benyttede materialer i ægte tæpper.

Vi fjerner vanskelige pletter, og vores rensemetode er den bedste og mest skånsomme, da vi bruger naturlig rens med patenterede rensemidler og kraftfulde maskiner. Vi tilbyder tilfredshedsgaranti, som betyder at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, finder vi sammen en ny løsning.

Vi samarbejder med de bedste producenter

Gratis konsulentbesøg & tilbud på en skræddersyet erhvervsløsning

Udfyld kontaktformularen herunder og vi vender tilbage inden for 24 timer.