fbpx

Professionel møbelrens – forlæng levetiden på dine møbler

Vi renser dine møbler på stedet

Slip for transport af dine møbler og tæpper. Vi kommer til dig og renser dine møbler på stedet.

Hvis du holder af dine møbler og gerne vil beholde dem længe, bør du give dem en møbelrens med jævne mellemrum. En møbelrens rengør dine møbler i dybden, så de både opnår et renere udseende og får fjernet bakterier og andet skidt, som ikke er synligt med det blotte øje. Dine møbler bliver derfor både pænere og mere hygiejniske af en møbelrens.

Møbelrens – når almindelig rengøring ikke er nok

Uanset hvor grundigt du rengør dine møbler, vil de med tiden samle skidt og bakterier. Dine møbler bliver nemlig beskidte, bare af det at blive brugt.

Støvet lægger sig i betrækket, fedtet hår smitter af på ryg- og armlæn, og andre pletter får dine sofaer til at se gamle og slidte ud. Uanset hvad dine møbler er lavet af, kan de heldigvis renses og komme til, at se næsten nye ud. Desuden er det ikke kun pletterne som fjernes ved en rensning, men her forsvinder også støvmider og dårlig lugt fra røg, sved og fugt. På den måde får dine møbler et nyt og friskt udseende samtidig med, at du er sikker på at de er helt rene.

Hvad afhjælper en møbelrens?

Z
Genstridige pletter
Z
Mærker fra fedtet hår eller hud
Z
Støv som lægger sig i betrækket
Z
Støvmider
Z
Dårlig lugt fra røg, sved og fugt
Z
Bakterier i betrækket

ChemDry NV sikrer dig en grundig møbelrens

ChemDry NV bruger de mest effektive metoder indenfor møbelrens. Vi benytter kulsyre til at løfte snavs og skidt op til overfladen af møbelstoffet hvorefter det straks suges op af vores kraftige ekstraktionsudstyr.

Hvis du nogensinde har brugt danskvand til at fjerne en plet på en skjorte, så ved du allerede hvordan det virker. Det vi har gjort er, at forbedre processen ved møbelrensning, så den virker optimalt på tæpper og møbler. Ved brug af karboniserende rensevæsker, skabes der en kraftig reaktion, som gør at tæpper og møbler bliver renset i dybden. Dette uden at tæppet eller møbelstoffet tager skade.

Da det er kulsyren der gør arbejdet, behøver vi ikke at bruge sæbe eller stærke kemikalier, som damprens eller gør-det-selv maskiner gør brug af. Sæbe/kemikalierester tiltrækker snavs og det gør at dine tæpper bliver beskidte igen, hurtigere end før sådan en møbelrensning.

Vi anbefaler til enhver tid at du benytter dig af en ChemDry NV møbelrenser, som er skånsom, effektiv og efterlader møblerne rene længe!

Rens sofaen ofte og giv den jævnligt en sofarens

Et møbel der udsættes for rigtig meget, er din sofa, som ofte bruges af hele familien og måske også husets kæledyr. Vi anbefaler derfor at du rengør din sofa ofte. Brug støvsugeren med det lille hårde mundstykke og sørg for at den ikke er for fuld – så suger den nemlig bedst. Med en jævnlig støvsugning sikrer du, at sofaen holdes flot og ren.
$

Se eksempler på før & efter billeder her

Grundig sofarens

Uanset hvor grundig du er med din rengøring, så sætter støvet sig dybt i betrækket. Det kan i værste fald give allergiske reaktioner og hovedpine. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få renset dine møbler hos en professionel hvert halve til hele år, alt efter slid. Når dine møbler og din sofa jæventligt bliver vedligeholdt med en rengøring, sørges der for, at de holder længere og bevare deres komfort, så de er rare at sidde i uanset alder.

Hos ChemDry NV tilbyder vi professionel rensning af sofa, hvor vores møbelrenser kigger forbi og renser din sofa. En møbelrens af sofaen kan blandt andet indeholde pletfjerning, eller grundig rengøring for at fjerne lugt. Ved en professionel sofarens er du sikret, at din sofa altid er ren og fremstår pæn.

Sådan fjerner du selv pletter

Har du spildt og fået pletter på betrækket, skal du reagere med det samme, hvis du vil forsøge at fjerne det selv. Brug køkkenrulle til at suge alt væsken væk fra den nye plet. Dyp derefter lidt vand på pletten – pas på at der ikke kommer vand ind i polstringen. Gnid den våde plet med et frottéhåndklæde.

En møbelrensning kan kræve en professionel

Vil pletten ikke forsvinde, bør du kontakte en professionel møbelrenser. Hvis du selv eksperimenterer for meget, risikerer du at gnide pletten større og gøre mere skade end gavn. Møbelrenseren sørger for en dybdegående rens af møblet, og vi anbefaler, at du samtidig får imprægneret møblet. Det sikrer, at dine møbler forbliver rene i længere tid.

Giv dine møbler ekstra beskyttelse med en imprægnering

Mange møbelstoffer er forbehandlet med et imprægneringsmiddel når det forlader fabrikken. Imprægneringen vil med tiden blive slidt af stoffet og møblet vil blive mere modtageligt over for snavs. ChemDry NV anbefaler at dine møbler imprægneres efter møbelrensning da det vil hjælpe til med at holde dine møbler rene i længere tid.

Spørgsmål og svar

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad gør en møbelrens?

En møbelrens anbefales, når almindelig rengøring ikke er nok. Møbelrens fjerner genstridige pletter, dårlig lugt, støv, husstøvmider og bakterier i stoffet. Kontakt os for en professionel møbelrens.

Kan jeg selv lave en møbelrens?

Det anbefales at overflade møbelrens til professionelle. Ellers risikerer du, at pletter på møblerne blot bliver værre. Kontakt ChemDry NV for et tilbud på møbelrens.

Bedste møbelrens?

Leder du efter den bedste professionelle møbelrenser, så bør du gå til ChemDry NV. Vi er blandt verdens førende inden for rens og imprægnering af møbler og vi yder forsikringsgaranti. Kontakt os for et tilbud på møbelrens.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?
Du er mere end velkommen til at kontakte os59 44 20 16. Ingen spørgsmål er for store eller små.
Skal vi tales ved?