Professionel møbelrens – forlæng levetiden på dine møbler

Chem-Dry NV benytter kulsyre til at løfte snavs og skidt op til overfladen af møbelstoffet hvorefter det straks suges op af Chem-Dry NV’s kraftige ekstraktionsudstyr.

Chem-Dry NV sikrer dig en grundig møbelrens

Hvis du nogensinde har brugt danskvand til at fjerne en plet på en skjorte, så ved du hvordan det virker.  Det vi har gjort er at forbedre processen så det virker optimalt på tæpper og møbler.  Ved brug af karboniserende rensevæsker skabes der en kraftig reaktion som gør at tæpper og møbler bliver renset i dybden, uden at tæppet eller møbelstoffet tager skade. Da det er kulsyren som gør arbejdet, så behøver vi ikke at bruge sæbe eller stærke kemikalier som damprens eller gør-det-selv maskiner gør.  Sæbe/kemikalierester virker snavstiltrækkende og det gør at dine tæpper bliver beskidte igen hurtigere and før.

Imprægnering af møbler

Mange møbelstoffer er forbehandlet med et imprægneringsmiddel når det forlader fabrikken.  Imprægneringen vil med tiden blive slidt af stoffet og møblet vil blive mere modtageligt over for snavs.  Chem-Dry NV anbefaler at dine møbler imprægneres efter møbelrensning da det vil hjælpe til med at holde dine møbler rene i længere tid.

Læs mere

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?
Du er mere end velkommen til at kontakte os på 59 44 20 16. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.