Tæpperensning - verdens førende i rens af tæpper

ChemDry NV er din professionelle samarbejdspartner når det kommer til rens af tæpper i forskellige materialer. Med mere end 25 års erfaring, en høj faglighed og et miljøvenligt udsyn leverer vi tæpperensning af den højest mulige kvalitet til vores kunder.

Med en tæpperensning fra ChemDry NV bliver dine tæpper så gode som nye igen. Vi fjerner selv de mest genstridige pletter og renser helt i dybden, så tæpperne holder sig flotte i længere tid efter. 

Book et uforpligtende møde eller en telefonsamtale nu og lad os tage en snak, hvor dine tæpper er i fokus.

Tæpperensning med ChemDry NV

Med ChemDry NV får du professionel rensning med flere års erfaring og overlegne samt miljøvenlige produkter til rensning og behandling af dine tæpper og polstrede møbler. Vores uddannede specialister tager udgangspunkt i tekstilernes alder, overflader og typer for at give dine gulvtæpper og møbler den højeste kvalitet af rensning.

ChemDry NV’s standardrensning er helt uden brug af sæber og kemikalier. Processen består i stedet af en kraftig produktion af kulsyre, der giver en særdeles effektiv og meget hurtigere rensning af tæpper.

Dette sikrer en miljøvenlig tilgang, hvor vi uden at bruge skadelige kemikalier på dine tæpper og uden at udsætte dit helbred for sundhedsskadelige kemikalier kan rense dit tæppe helt i bund.

ChemDry NV har endvidere udviklet enestående produkter til brug i din egen pletbehandling og pleje. Du vil have mulighed for at købe disse produkter både til brug i virksomheden og i hjemmet.

Eksempler på udført arbejde

Det er imponerende så stor en forskel der kan være, før og efter en tæpperens fra ChemDry NV. Se grafikken til højre og oplev resultatet efter behandling af et tæppe. Bemærk hvor flot og lyst rummet fremstår efterfølgende. Udover at hele tæppet ser flottere ud, bør du huske at rengøre dit tæppe på regulær basis, så du undgår lugt, dårligt indeklima og ophobning af støv og bakterier.
taepperens-foer-htaepperens-efter-h

Tæpperens med ChemDry NV giver et bedre indeklima

✓ Rene tæpper i længere tid

Når et tæppe bliver renset med ChemDry NV forbliver det rent i længere tid og har sværere ved at blive tilsmudset. 

Sammenlignet med andre rensemetoder, så er det ikke nødvendigt at rengøre et tæppe så ofte.

✓ Ingen brug af kemikalier

Et rent gulv giver et bedre indeklima for brugerne. Det sikrer en højere trivsel i privaten og på kontoret.

ChemDry NV anvender rensemidler baseret på naturlige forbindelser. Derfor er rensemetoden sikker og uden skadelige midler.

✓ Grundigere rensning

ChemDry NV løfter snavs op fra tæpperne i stedet for at trykke snavset ned. Derved bliver fibrene i tæpperne helt rengjort. 

ChemDry NV renser uden brug af sæber, fosfater, enzymer, tensider, overfladeaktive stoffer, opløsningsmidler m.m.

5 gode grunde til at vælge os

ChemDry NV er på blot 25 år blevet Danmarks ubetinget største specialvirksomhed inden for behandling, rensning og imprægnering af tæpper og møbler. 

ChemDry er førende inden for tæpperens- og møbelrens, herunder vask og desinficering af alle typer tæpper og polstrede møbler i private hjem samt på offentlige institutioner.

Vi har mere end 3800 afdelinger over hele verden og er godt på vej mod at tilbyde service i hele Danmark. Vi udvikler og bruger branchens bedste og mest effektive midler og maskiner. Dette for at sikre den absolut bedste kvalitet.

Et tæppe der bliver renset med almindelig ekstraktionsrens / vådrens vil ofte være vådt i flere døgn efter rens, hvilket kan medføre råd, svamp og bakteriedannelse, som vil påvirke indeklimaet længe efter en rens.
Det siges at når et tæppe bliver renset, begynder det først at blive rigtigt beskidt da det efter rens nærmest tiltrækker snavs. Sådan har det været – traditionelle rensemetoder benytter sig af sæbe, hvilket efterlader en klæbrig film på fibrene som gør at tæppet hurtigt vil blive beskidt igen. ChemDry NV efterlader INGEN klæbrige restkoncentrationer.
Chem-Dry er verdens største tæppe– og møbelrens virksomhed, med mere end 40.000 mand fordelt på 3500 afdelinger i 42 lande og alle de erfaringer bliver samlet i USA hvor nye produkter løbende bliver udviklet til pletfjerning. Ingen virksomhed i vores branche forsker mere i pletfjerning end Chem-Dry.

Ofte bliver imprægnering sprøjtet ud over tæppet efter rens, hvorved tæppet ikke bliver imprægneret i bund. Det bevirker, at hvis der spildes væske, for eksempel kaffe, vil tæppet ikke være beskyttet i bunden og væsken vil kunne trænge ind i fibrene og misfarve tæppet.

ChemDry NV varmer imprægneringen ned i tæppet og helt ind i fibrene – også i bunden – og det bevirker at imprægneringen trænger helt ind i alle fibre og beskytter tæppet optimalt. Varmen bevirker også at tæppet ”rejser” sig igen, så det igen bliver muligt at støvsuge tæppet i bund og det bliver som nyt at se på, bortset fra evt. slid.

Med ChemDry® forbliver dine tæpper og møbler renere i længere tid og slidstyrke samt tæppets generelle levetid forbedres væsentligt.

Bestil et uforpligtende tilbud

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve. Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.
Med anskaffelsen af et nyt tæppe fra Ege har du investeret i et tæppe af høj kvalitet. Løbende vedligeholdelse og rensning er nødvendigt. Dette for at sikre at tæppet bevarer sit udseende og at du dermed får størst mulig glæde af tæppet. Til dette formål anbefaler egetæpper ChemDry. ChemDry er en mere tør, renere og sundere renseløsning til tæpper.

Privat tæpperens med ChemDry NV

ChemDry NVs professionelle renseteknikere er trænet i at yde uovertruffen service og levere kvalitet i topklasse. Med en privat tæpperens er du derfor sikret professionel rensning af dine tæpper.

Du kan trygt overlade alle vigtige opgaver til ChemDry NVs renseteknikere, der alle har flere års erfaring. Vedligeholdelse og pleje giver ikke blot dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve et bedre udseende, men forlænger også levetiden markant.

3 tips til vedligehold af tæpper:

Få servicefradag med en privat tæpperens

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) på op til 11.900 kr. om året (inklusive moms) pr. ægtefælle. Fradrag gælder den skattepligtige indkomst, for arbejdsløn til service og vedligeholdelse på din bopæl. Du sparer i dette tilfælde ca. 3.094 kr. i skat. Arbejdet skal stå på listen med ydelser, der giver håndværkerfradrag. Se mere på skat.dk.

Professionel tæpperens til erhverv

Hos ChemDry NV forstår vi vigtigheden af at sikre et rent arbejdsmiljø. ChemDry NVs specialister er trænet i at yde en uovertruffen service og levere kvalitet i topklasse – hver gang.

Her får du ingen halve løsninger. Vi har et afgørende fokus på kvalitet, topbehandling, desinficering og rådgivning til vedligeholdelse og pleje af alle tæpper. Indgår I en fast serviceaftale med ChemDry NV får I en professionel renseløsning tilpasset jeres behov og vil altid blive prioriteret i akutte situationer.

Vi giver prisgaranti i hele perioden og en fordelagtig rabatordning ved at samle alle ad hoc renseopgaver hos os.

Flere og flere virksomheder vælger at indgå faste serviceaftaler med ChemDry NV. Se hvorfor herunder.

  • Renere og pænere tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve – hele tiden, i stedet for 6 måneder hvert tredje år.
  • Mindre at tænke på – vi sørger løbende for at dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve ser pæne ud.
  • Bedre økonomi, ved at dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af hårde gulve holder længere.
  • Bedre økonomi – ved at samle opgaverne kan vi give rabat, i forhold til ad hoc rense opgaver.
  • Bedre indeklima, der betyder at medarbejderne arbejder mere effektivt og har færre syge- og fraværsdage.
  • Prisgaranti i hele aftaleperioden.
  • Prioritet i akutte situationer. Vi rykker altid først ud til vores aftalekunder.

Tæpperens af ægte tæpper

Efter at have vurderet tæppet så vil din ChemDry NV rensetekniker give et uforpligtende tilbud på rens af ægte tæppe. ChemDry anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter. ChemDry NV afdeling kan rense praktisk talt alle tæpper – fra løse tæpper til væg-til-væg tæpper. Der kan være store forskelle i stil, farver og benyttede materialer i ægte tæpper, og det er derfor ekstra vigtigt at de renses ved brug af det rigtige middel og med den rette metode.

Vi fjerner vanskelige pletter, og vores rensemetode er den bedste og mest skånsomme, da vi bruger naturlig rens med patenterede rensemidler og kraftfulde maskiner. Vi benytter os også af miljøvenlige produkter, hvis dette betyder meget for dig.

Vi tilbyder tilfredshedsgaranti. Det vil sige, at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, finder vi sammen en ny løsning. At give vores kunder en oplevelse i topklasse er afgørende for os.

Allergier og rensning af ægte tæpper

Dine allergier og dit tæppe kan eksistere sammen, da det er bevist at ChemDry fjerner 98,1% allergener, og forebygger mod allergier og Astma. 

Vores rens og varmefiksering af imprægnering giver bløde tæpper og det bliver nemmere at støvsuge hele tæppet da vi løfter fibrene, og hiver fedtstoffer ud. Hvis der ikke bruges varmefikseret imprægnering risikerer den almindelig imprægnering at have lavere effekt, da den ikke sidder så godt fast som en varmefikseret imprægnering.

Vi tilbyder både tæpperensning på stedet, afhentning, og sikker levering efter rens. Vores arbejde er forsikret, så hvis der skulle ske noget med jeres ægte tæppe er det fuldt forsikret.

Efter at have vurderet tæppet, vil din ChemDry NV rensetekniker give et uforpligtende tilbud på rens af ægte tæppe. ChemDry anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Spørgsmål og svar

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Du kan få renset tæpper af ChemDry NV, som er en af verdens førende inden for tæpperens.

Dette bør du overlade til en professionel tæpperenser. Hos ChemDry NV er vi eksperter og vi tager os godt af dine ægte tæpper, så de bliver så gode som nye.

Sæbespåner kan sagtens bruges, men vil du være sikker på at pletterne behandles rigtigt, bør du vælge en professionel tæpperenser. Gå til ChemDry NV og få tæpper så gode som nye.

Kontakt ChemDry NV og få et uforpligtende tilbud på en professionel tæpperens. Prisen vil afhænge af tæppets størrelse og kvalitet.

Du kan få renset dit tæppe hos ChemDry NV, som er verdens førende inden for tæpperens. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vil du være sikker på at slippe af med den dårlige lugt, så bør du gå til en professionel. ChemDry NV klarer opgaven og sørger for at tæppet igen er lugtfrit.

Vi samarbejder med de bedste producenter på markedet

Tæpperens hos ChemDry NV gør dine tæpper som nye igen

Dine tæpper skal dagligt modstå en hel del trafik. Den daglige rengøring klarer det overfladiske støv og snavs, men hvad med alt det Du ikke kan se?

Med en professionel tæpperens foretaget af ChemDrys uddannede specialister, er du sikret en dybdegående rengøring, der løfter skjult snavs og bakterier op til overfladen og fjerner det fuldstændigt samtidig med at selv vanskelige pletter er fjernet.

Mindre vand og hurtigere tørretid

ChemDrys patenterede ekstraktionssystem benytter en helt unik renseproces som bruger mindre vand og har en større sugeevne end ved traditionel tæpperens. Med en kombination af varme og karbonisering løsner rensningsmidlet det snavs som er indlejret i tæppet og derefter suges det op og der eftertørres med en bomuldsrondel. Såvel udstyr som system og renseproces er godkendt af det amerikanske Carpet & Rug Institute og anbefales i Danmark blandt andet af Ege Tæpper og Hammer Tæpper.

Tæpperens med naturlige rensemidler

The Natural®, ChemDrys patenterede tæpperensemiddel, er et revolutionerende produkt inden for tæpperens. Dette miljøvenlige rensemiddel er ikke kun fuldstændigt sikkert for mennesker og dyr, men overholder også alle miljøministeriets bekendtgørelser. Med mange års erfaring inden for tæpperensning, er vi stolte af at kunne tilbyde en effektiv og skånsom løsning til både faste og løse tæpper.

Rene tæpper er ikke kun vigtige for et godt indeklima, men også for at forlænge tæppets levetid og bevare dets flotte udseende. Med ChemDry’s professionelle tæpperens bliver dine tæpper renset og fri for skidt, snavs og pletter. Selv de vanskeligste pletter fjernes effektivt, og resultatet er rene tæpper, der ser ud som nye.

En af de største fordele ved ChemDrys tæpperens er, at det færdigtrensede tæppe tørrer hurtigt. Dette betyder, at du kan vende tilbage til hverdagen hurtigt og nyde dine rene tæpper uden at skulle vente længe på, at de tørrer.

Med ChemDry’s naturlige rensemidler og mange års erfaring inden for tæpperens, kan du stole på, at dine løse og faste tæpper bliver grundigt renset og imprægneret med den bedste pleje og ekspertise.

Imprægnering der beskytter i bund

Udover grundig tæpperensning, tilbyder vi også imprægnering af dine tæpper. Imprægnering beskytter tæppet mod fremtidige pletter og spild, hvilket gør det nemmere at vedligeholde og holde rent i længden. Med vores imprægneringsbehandling, bliver dine renset tæpper mere modstandsdygtige over for snavs og pletter, og de vil holde sig pæne i længere tid.

Efter tæpperens foretager ChemDry en varmefikseret imprægnering af dit tæppe. I modsætning til andre metoder, hvor imprægneringen sprøjtes ud over tæppet, så varmer ChemDry imprægneringen helt ned i bunden af tæppet, så det trænger helt ind i alle fibre. Med ChemDry er du sikret exceptionelle resultater på den mest skånsomme og PH-neutrale måde.

Kort om ChemDry NV

ChemDry NV har mere end 20 års erfaring med rens og vedligehold af tæpper, møbler og linoleum hos danske virksomheder. For vores team af renseteknikere og specialister er TROVÆRDIGHED, GRUNDIGHED og et HØJT SERVICENIVEAU nøgleordene i den oplevelse vi giver vores mange kunder.

Teamet leverer i dag en bred vifte af services og vi garanterer altid at du som kunde bliver tilfreds. ChemDry NV sikrer dig som kunde rådgivning og service i top samt grundig information og opfølgning indenfor:

Med en ChemDry Plejeaftale kan du trygt overlade ansvaret til os, vi tager os af det hele og ikke blot vil indeklimaet blive forbedret møbler og tæpper fremstå renere men også prismæssigt vil det som hovedregel være attraktivt og frem for alt – nemmere!

ChemDry er repræsenteret med over 20 afdelinger over hele Danmark som er klar til at servicere dig og din virksomhed med global erfaring blandet med lokal følelse og kendskab.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.