fbpx

Tæpperens – Verdens førende inden for rens af tæpper

Verdens førende inden for rens af tæpper

ChemDry NV leverer tæpperens, samt periodisk overfladebehandling af hårde gulve, til private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi forstår, at alle vores kunder er forskellige. Derfor bestræber vi os på, at levere netop den ydelse som vores kunder efterspørger og altid i en høj kvalitet.

Vi forstår, at alle vores kunder er forskellige. Derfor bestræber vi os på, at tilpasse rensningen af dine tæpper, så det passer til lige netop dine behov og det, som du efterspørger. 

 

Tæpperens med unikke produkter

Med ChemDry NV får du overlegne produkter til rensning og behandling af dine tæpper og møbler – og altid de bedste folk på opgaven. Vores uddannede teknikere tager udgangspunkt i tekstilernes alder, overflader og typer, for at give dine tæpper og møbler den optimale behandling.

Vores standardrensning er helt uden brug af sæber og kemikalier. Processen består i stedet af en kraftig produktion af kulsyre, der giver en særdeles effektiv og meget hurtigere rensning

ChemDry NV har endvidere udviklet enestående produkter, til brug til din egen pletbehandling og pleje. Du vil have mulighed for at købe disse produkter, både til din virksomhed eller til brug i hjemmet.

Z

Tæpperens og imprægnering

Z

ChemDry NV yder professionel pletrens

Z

Effektiv rengøring af linoleumsgulve og topbehandling

Z

Sikker og ingen brug af skadelige midler

Se den store forskel på før og efter behandling
Eksempler på udført arbejde

Det er imponerende så stor en forskel der kan være, før og efter en tæpperens fra ChemDry NV. Se grafikken til højre og oplev resultatet efter behandling af et tæppe. Bemærk hvor flot og lyst rummet fremstår efterfølgende. Udover at tæppes ser flottere ud, bør du huske at rense dit tæppe på regulær basis, så du undgår dårligt indeklima og ophobning af støv og bakterier.

$
Se flere før og efter billeder her

Skab et sundere arbejdsmiljø for dig, gæster & ansatte

Få et bedre indeklima ved brug af ChemDry NV

Rene tæpper i længere tid

Når tæppet bliver renset med ChemDry NV forbliver det rent i længere tid. Efter rens, bliver tæppet ikke så let tilsmudset. Sammenlignet med andre rensemetoder, så er det ikke nødvendigt at rengøre tæppet så ofte.

Ingen brug af kemikalier

Et rent gulv giver bedre indeklima og højere trivsel for medarbejderne. ChemDry NV anvender rensemidler baseret på naturlige forbindelser. Derfor er rensemetoden sikker og uden skadelige midler og giver et sundere arbejdsmiljø.

Bedre rensning

ChemDry NV løfter snavs op fra tæpperne i stedet for at trykke snavset ned – på den måde bliver tæppefliserne helt rengjort. ChemDry NV renser uden brug af sæber, fosfater, enzymer, tensider, overfladeaktive stoffer, opløsningsmidler m.m.

4 Gode grunde til at vælge ChemDry NV

ChemDry NV er på blot 25 år blevet Danmarks ubetinget største specialvirksomhed inden for behandling, rensning og imprægnering af tæpper og møbler. Chem-Dry er førende inden for tæpperens- og møbelrens. Vi har mere end 3800 afdelinger over hele verden. Vi udvikler og bruger branchens bedste og mest effektive midler og maskiner. Dette for at sikre den absolut bedste kvalitet.

1. Tæppet er tørt efter ca. 60 minutter

Et tæppe der bliver renset med almindelig ekstraktionsrens / vådrens vil ofte være vådt i flere døgn efter rens, hvilket kan medføre råd, svamp og bakteriedannelse, som vil påvirke indeklimaet længe efter en rens.

2. Ingen klæbrige restkoncentrationer

Det siges at når et tæppe bliver renset, begynder det først at blive rigtigt beskidt da det efter rens nærmest tiltrækker snavs. Sådan har det været – traditionelle rensemetoder benytter sig af sæbe, hvilket efterlader en klæbrig film på fibrene som gør at tæppet hurtigt vil blive beskidt igen. ChemDry NV efterlader INGEN klæbrige restkoncentrationer.

3. Fjerner de vanskeligste pletter

Chem-Dry er verdens største tæppe– og møbelrens virksomhed, med mere end 40.000 mand fordelt på 3500 afdelinger i 42 lande og alle de erfaringer bliver samlet i USA hvor nye produkter løbende bliver udviklet til pletfjerning. Ingen virksomhed i vores branche forsker mere i pletfjerning end Chem-Dry.

4. Varmefikseret imprægnering

Ofte bliver imprægnering sprøjtet ud over tæppet efter rens, hvorved tæppet ikke bliver imprægneret i bund. Det bevirker, at hvis der spildes væske, for eksempel kaffe, vil tæppet ikke være beskyttet i bunden og væsken vil kunne trænge ind i fibrene og misfarve tæppet.

ChemDry NV varmer imprægneringen ned i tæppet og helt ind i fibrene – også i bunden – og det bevirker at imprægneringen trænger helt ind i alle fibre og beskytter tæppet optimalt. Varmen bevirker også at tæppet ”rejser” sig igen, så det igen bliver muligt at støvsuge tæppet i bund og det bliver som nyt at se på, bortset fra evt. slid.

Vores produkter er også testet i USA
Vi stræber efter glade & tilfredse kunder
Læs vores flotte udtalelser
Vi samler på glade og tilfredse kunder. Vi gør vores ypperste for, at sikre den bedste kunde og renseservice hver eneste gang. Men tag det ikke fra os – læs de flotte kundeanmeldelser. Her kan du læse mere om de fordele vores kunder har oplevet, efter vi har været ude hos dem.
Med anskaffelsen af et nyt tæppe fra Ege har du investeret i et tæppe af høj kvalitet. Løbende vedligeholdelse og rensning er nødvendigt. Dette for at sikre at tæppet bevarer sit udseende og at du dermed får størst mulig glæde af tæppet. Til dette formål anbefaler egetæpper Chem-Dry. Chem-Dry er en mere tør, renere og sundere renseløsning til tæpper. Læs hele anbefalingen af Ege Anbefalet af Ege
Tæppefliser fra Interface er kendt for den gode kvalitet, den høje slidstyrke og det moderne udseende. Det er i din interesse at bevare funktionen og levetiden og derved et sundt og godt indeklima. Derfor anbefaler vi, at du udarbejder en plan over rengøring og vedligeholdelse. På den måde får I stor glæde af Jeres Interface tæppefliser. Interface har valgt at samarbejde med Chem-Dry som Autoriseret Service Partner. Det betyder, at vores kunder nu kan få en professionel serviceløsning med Chem-Dry. Gode resultater kommer fra erfaring. Derfor har vi valgt Chem-Dry, som har mere end 25 års erfaring i rensning af tekstile gulve. Gå til Interfaces hjemmeside Anbefalet af Interface
Få dit hjem til at skinne som nyt – med en privat tæpperens

Privat tæpperens med ChemDry NV

ChemDry NV’s professionelle renseteknikere er trænet i at yde uovertruffen service og levere top kvalitet. Med en privat tæpperens, er du derfor sikret professionel rensning af dine tæpper. Du kan derfor trygt overlade alle vigtige opgaver til ChemDry NV’s renseteknikere. Vedligeholdelse og pleje giver ikke blot dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve et bedre udseende, du forlænger også levetiden markant.

3 tips til vedligehold af tæpper:

Z

Støvsug dine tæpper 1 gang om ugen

Z

Fjern straks snavs og pletter med en pletfjerner fra ChemDry NV

Z

Få dine tæpper renset og imprægneret af ChemDry NV mindst 1 gang om året

Vi håndterer alle opgavetyper & størrelser

Få håndværkerfradrag med en privat tæpperens

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) på op til 25.000 kr. om året (inklusive moms) pr. ægtefælle. Fradrag gælder den skattepligtige indkomst, for arbejdsløn til service og vedligeholdelse på din bopæl. Du sparer i dette tilfælde ca. 6.500 kr. i skat. Arbejdet skal stå på listen med ydelser, der giver håndværkerfradrag. Se mere hos www.skat.dk

Professionel tæpperens til erhverv

Hos ChemDry NV forstår vi vigtigheden af, at sikre et rent arbejdsmiljø. Chem-Dry NV’s professionelle renseteknikere er trænet i, at yde uovertruffen service og levere top kvalitet, når vi tager os af din virksomheds tæpper, møbler og gulve. Vi laver ingen halve løsninger, og har stort fokus på kvalitet, topbehandling, og rådgivning. Ved en fast serviceaftale, vil du blive prioriteret i akutte situationer.

Du vil derudover få prisgaranti i hele perioden, og en fordelagtig rabatordning, ved at samle alle ad hoc renseopgaver hos os.
Lav en serviceaftale på professionel tæpperens

Der er flere og flere virksomheder der vælger at indgå faste serviceaftaler eller prisaftaler med ChemDry NV på landsplan.

Her er nogle af fordelene ved en serviceaftale

  • Renere og pænere tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve – hele tiden, i stedet for 6 måneder hvert tredje år.
  • Mindre at tænke på – vi sørger løbende for at dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af gulve ser pæne ud.
  • Bedre økonomi, ved at dine tæpper, møbler, klinker, fliser og andre typer af hårde gulve holder længere.
  • Bedre økonomi – ved at samle opgaverne kan vi give rabat, i forhold til ad hoc rense opgaver.
  • Bedre indeklima, der betyder at medarbejderne arbejder mere effektivt og har færre syge- og fraværsdage.
  • Prisgaranti i hele aftaleperioden.
  • Prioritet i akutte situationer. Vi rykker altid først ud til vores aftalekunder.

Tæpperens af ægte tæpper

ChemDry NV afdeling kan rense praktisk talt alle tæpper. Fra tæppe til tæppe kan der være store forskelle i stil, farver og benyttede materialer.

Efter at have vurderet tæppet så vil din ChemDry NV rensetekniker give et uforpligtende tilbud på rens af ægte tæppe. Chem-Dry anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR®  og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter. ChemDry NV afdeling kan rense praktisk talt alle tæpper. Der kan være store forskelle i stil, farver og benyttede materialer i ægte tæpper.

Vi fjerner vanskelige pletter, og vores rensemetode er den bedste og mest skånsomme, da vi bruger naturlig rens med patenterede rensemidler og kraftfulde maskiner. Vi tilbyder tilfredshedsgaranti, som betyder at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, finder vi sammen en ny løsning.

$
Se flere før og efter billeder her

Allergier og rensning af ægte tæpper

Dine allergier og dit tæppe kan eksistere sammen, da det er bevist at ChemDry fjerner 98,1% allergener, og forebygger mod allergier og Astma. Vores rens og varmefiksering af imprægnering giver bløde tæpper og det bliver nemmere at støvsuge gulvtæppet da vi løfter fibrene, og hiver fedtstoffer ud. Hvis der ikke bruges varmefikseret imprægnering risikerer den almindelig imprægnering at have lavere effekt, da den ikke sidder så godt fast som en varmefikseret imprægnering.

Rensning af ægte tæpper services

Vi tilbyder både tæpperensning på stedet, afhentning, og sikker levering efter rens. Vores arbejde er forsikret, så hvis der skulle ske noget med jeres ægte tæppe er det fuldt forsikret.

Efter at have vurderet tæppet, vil din ChemDry NV rensetekniker give et uforpligtende tilbud på rens af ægte tæppe. Chem-Dry anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Z
Spar tid – vi henter og bringer
Z
Du kan få håndværkerfradrag
Z
Miljøvenlig og dybdegående rens
Z
Langstidsholdbare behandlinger – længere levetid med varmeimprægnering
Z
Vi håndrenser – vi bruger skånsom rens – ikke en stor maskine
Z
Du får den bedste imprægnering (varmefiksering)

Spørgsmål og svar

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvem renser tæpper?

Du kan få renset tæpper af Chem-Dry NV, som er en af verdens førende inden for tæpperens.

Hvordan renser man ægte tæpper?

Dette bør du overlade til en professionel tæpperenser. Hos Chem-Dry NV er vi eksperter og vi tager os godt af dine ægte tæpper, så de bliver så gode som nye.

Er sæbespåner gode til tæpperens?

Sæbespåner kan sagtens bruges, men vil du være sikker på at pletterne behandles rigtigt, bør du vælge en professionel tæpperenser. Gå til Chem-Dry NV og få tæpper så gode som nye.

Hvad koster det at få renset et ægte tæppe?

Kontakt Chem-Dry NV og få et uforpligtende tilbud på en professionel tæpperens. Prisen vil afhænge af tæppets størrelse og kvalitet.

Hvor kan man få renset et tæppe?

Du kan få renset dit tæppe hos Chem-Dry NV, som er verdens førende inden for tæpperens. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Hvordan får man dårlig lugt ud af tæpper?

Vil du være sikker på at slippe af med den dårlige lugt, så bør du gå til en professionel. Chem-Dry NV klarer opgaven og sørger for at tæppet igen er lugtfrit.
Vi leverer altid det bedste til vores værdifulde kunder

Vi samarbejder med de bedste producenter af gulvplejeprodukter på markedet

Skal vi tales ved?