fbpx
  • Faste lave priser
  • Miljøvenlige produkter
  • Tilfredshedsgaranti
  • Uddannede renseteknikere

ChemDry NV leverer unik møbel- og tæpperens

Chem-Dry er verdens førende tæppe- og møbelrens virksomhed, med mere end 3800 afdelinger over hele verden. Chem-Dry udvikler og bruger branchens bedste og mest effektive midler og maskiner for at sikre den absolut bedste kvalitet til glæde for din virksomhed eller familie.

Du kan trygt stole på at ChemDry NV altid leverer kvalitet og værdi for pengene

Chem-Dry blev stiftet i USA i begyndelsen af 1970’erne af en Amerikansk jurastuderende ved navn Robert Harris, efter at have udviklet og patenteret en lang række af unikke og enestående midler til rens og behandling af tæpper og møbler.

I løbet af det næste årti udviklede virksomheden sig til et franchise system, først igennem venner og familie, senere kommercielt. I 1990 kom Chem-Dry til Danmark og har siden udviklet sig til et franchisenetværk med over 20 franchisetagere som alle er selvstændigt ejet og drevet under samme brand og filosofi.

Franchisenetværket gør os til en landsdækkende virksomhed med en stærk lokal tilstedeværelse. I 2007 blev netværket forstærket ved inklusionen af Norge og Sverige og udgør i dag virksomheden Chem-Dry Danmark.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os70707869. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Skal vi tales ved?