Pletfjerning – slut med pletter på tæpper og møbler

Trods alle forholdsregler er det næsten uundgåeligt, at dine tæpper eller møbler får en plet i ny og næ. Det er rigtig ærgerligt, når du ellers passer godt på dine møbler og gerne vil beholde dem længe.

Du skal dog ikke skifte hele møblementet ud, blot på grund af nogle pletter. Vi kommer gerne ud og fjerner de genstridige pletter, så dine møbler og tæpper bliver så gode som nye.

Skulle uheldet være ude, anbefaler vi derfor, at du bestiller en professionel pletrensning, så du kan bevare dine møbler pæne i længere tid.

Bestil et uforpligtende tilbud eller læs mere om pletfjerning med ChemDry NV herunder.

Professionel pletfjerning med ChemDry

Hos ChemDry kan vi som de eneste tilbyde en karboniserende renseproces som pletfjerner. Dette er en skånsom behandling, der efterlader dit møbel skinnende rent og tørt på 3 til 4 timer fremfor 1 til 2 dage.

ChemDry NV benytter mindre vand end ved andre processer, der er tilgængelige på markedet. Tørretiden er derfor kortere og dermed er de nødvendige betingelser for udvikling af mug, svamp, og bakterier forringet. Millioner af kulsyrebobler sprænger skidt og snavs væk fra dine møbelstoffer og løfter dem op til overfladen. Her vil de straks suges væk. ChemDry NVs sikre og miljøvenlige rensemidler hjælper dine møbler til at holde sig rene længere.

De bedste produkter til pletfjerning

ChemDry NVs professionelle udvalg af renseprodukter er det perfekte redskab til at vedligeholde dine tæpper, møbler og andre tekstiler mellem vores professionelle besøg.

Dette, uanset om det er i virksomheden eller om det er til husbehov i hjemmet. Vores udvalg af effektive og miljøvenlige produkter dækker størstedelen af dine behov til vedligeholdelse af dine tæpper, møbler samt andre tekstiler.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på pletfjerning

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.

kontorstol-foerkontorstol-efter

Beskyt dine møbler og tæpper med imprægnering efter brug af pletfjerner

Forstærk dine tæppers og møblers evner til at modstå livets beskidte overraskelser ved at imprægnere dine tæpper og møbler med ChemDrys Fabric Protector, efter du har haft besøg af en servicetekniker. En lille investering i dette usynlige skjold, vil nemt tjene sig selv ind igen i det lange løb. Dette fordi det er lettere, at foretage pletrens på dine møbler, når de er imprægneret.

Beskyt polstrede møbler og stof mod hverdagens snavs og pletter. Fabric Protectors usynlige skjold hjælper med at forhindre pletter i at trænge ind i polstringen på bløde møbler og tekstiler, så de bliver nemmere at rengøre.

” Vores beskyttelsesmiddel kan på en sikker måde anvendes til forskellige stoffer og polstring for at sikre, at de forbliver i uberørt stand
FÅ DIT HJEM TIL AT SKINNE SOM NYT – MED EN PRIVAT TÆPPERENS

Pletfjerning på sofaer og tæpper

Det kan næsten ikke undgås, at der kommer pletter på dit gulvtæppe eller din sofa engang imellem. Fjern pletter fra området så snart du får øje på dem, for hvis pletterne på tæppet eller sofaen  har siddet længe, er det ikke sikkert at en tæppe- eller møbelrens kan fjerne de genstridige pletter.

Går pletterne ikke af, når du selv forsøger, bør du tilkalde en professionel pletfjerner hurtigst muligt. Pletfjerning på tæpper er et af vores specialområder, så tøv ikke med at kalde os ud, så vi kan sørger for at fjerne pletterne.

Vi samler på tilfredse kunder

Hos ChemDry NV har vi mere end 25 års erfaring i at rense tekstiler og fjerne pletter. Vores serviceteknikere er alle uddannede i at bruge de korrekte rens- og plejemidler og har erfaringen, der kommer dig til gode.

Vi samler kun på tilfredse kunder og vil gøre alt, der står i vores magt for at løse din opgave til perfektion. Vores høje kvalitetskrav er din garanti for, at du får en rens / pletfjerning, der matcher de højeste faglige standarder på området.

taepperens-foer-htaepperens-efter-h

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 70707869. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Effektiv pletfjerning

Når uheldet er ude, og der er blevet spildt på møblerne eller gulvet, er det vigtigt at handle hurtigt for at fjerne pletterne effektivt. Hos ChemDry NV er vi eksperter i at fjerne pletter og gøre dine overflader rene og pæne igen.

Friske pletter er nemmere at fjerne end gamle, så start altid med at tage fat på pletten, så snart den er opdaget. Brug en våd klud og koldt vand til at fjerne så meget af pletten som muligt. For de fleste fedtpletter anbefaler vi at bruge brun sæbe og en blød svamp til at løsne og fjerne pletten forsigtigt. Kontakt os gerne hurtigst muligt efter, at du har opdaget pletten.

Genstridige pletter kan også fjernes

Ved mere genstridige pletter kan det være nødvendigt at bruge en effektiv pletfjerner. Vil du selv prøve først, anbefaler vi altid, at du tester pletfjerneren på et ikke synligt sted først, for at sikre at det ikke beskadiger eller misfarver overfladen.

Når du har testet pletfjerneren og er tilfreds med resultatet, kan du fortsætte med at bruge den på det synlige sted, hvor pletten sidder.

Specialister i pletfjerning

Vores pletfjerner er specielt udviklet til at fjerne pletter effektivt og skånsomt, uden at skade overfladen. Vores professionelle team er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine pletfjerningsbehov.

Uanset om det drejer sig om møbler, tæpper eller gulve, har vi de rette produkter og den nødvendige viden til at fjerne pletter og gøre dine overflader rene igen.

Kvalitet og god service

Hos ChemDry NV går vi op i kvalitet og god service, og vi stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse og de mest effektive løsninger inden for pletfjerning. Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog om din opgave og hvordan vi kan hjælpe dig med at holde dine overflader pletfri og velplejede.