fbpx

Pletfjerning – slut med pletter på tæpper og møbler

Professionel pletfjerning af genstridige pletter

Trods alle forholdsregler er det næsten uundgåeligt, at dine tæpper eller møbler får en plet i ny og næ. Det er rigtig ærgerligt, når du ellers passer godt på dine møbler og gerne vil beholde dem længe.

Du skal dog ikke skifte hele møblementet ud, blot på grund af nogle pletter. Vi kommer gerne ud og fjerner de genstridige pletter, så dine møbler og tæpper bliver så gode som nye.

Skulle uheldet være ude, anbefaler vi derfor, at du bestiller en professionel pletrensning, så du kan bevare dine møbler pæne i længere tid.

Bestil et uforpligtende tilbud eller læs mere om pletfjerning med ChemDry NV herunder.

Vælg professionel pletfjerning med ChemDry NV

Hos ChemDry kan vi som de eneste tilbyde en karboniserende renseproces som pletfjerner. Dette er en skånsom behandling, der efterlader dit møbel skinnende rent og tørt på 3 til 4 timer fremfor 1 til 2 dage.

ChemDry NV benytter mindre vand end ved andre processer, der er tilgængelige på markedet. Tørretiden er derfor kortere og dermed er de nødvendige betingelser for udvikling af mug, svamp, og bakterier forringet. Millioner af kulsyrebobler sprænger skidt og snavs væk fra dine møbelstoffer og løfter dem op til overfladen. Her vil de straks suges væk. ChemDry NVs sikre og miljøvenlige rensemidler hjælper dine møbler til at holde sig rene længere.

De bedste produkter til pletfjerning

ChemDry NVs professionelle udvalg af renseprodukter er det perfekte redskab til at vedligeholde dine tæpper, møbler og andre tekstiler mellem vores professionelle besøg.

Dette, uanset om det er i virksomheden eller om det er til husbehov i hjemmet. Vores udvalg af effektive og miljøvenlige produkter dækker størstedelen af dine behov til vedligeholdelse af dine tæpper, møbler samt andre tekstiler.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på pletfjerning

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.

15 + 2 =

Beskyt dine møbler og tæpper med imprægnering efter brug af pletfjerner

Forstærk dine tæppers og møblers evner til at modstå livets beskidte overraskelser ved at imprægnere dine tæpper og møbler med ChemDrys Fabric Protector, efter du har haft besøg af en servicetekniker. En lille investering i dette usynlige skjold, vil nemt tjene sig selv ind igen i det lange løb. Dette fordi det er lettere, at foretage pletrens på dine møbler, når de er imprægneret.

Beskyt polstrede møbler og stof mod hverdagens snavs og pletter. Fabric Protectors usynlige skjold hjælper med at forhindre pletter i at trænge ind i polstringen på bløde møbler og tekstiler, så de bliver nemmere at rengøre.

” Vores beskyttelsesmiddel kan på en sikker måde anvendes til forskellige stoffer og polstring for at sikre, at de forbliver i uberørt stand

Pletfjerning på sofaer og tæpper

Det kan næsten ikke undgås, at der kommer pletter på dit gulvtæppe eller din sofa engang imellem. Fjern pletter fra området så snart du får øje på dem, for hvis pletterne på tæppet eller sofaen  har siddet længe, er det ikke sikkert at en tæppe- eller møbelrens kan fjerne de genstridige pletter.

Går pletterne ikke af, når du selv forsøger, bør du tilkalde en professionel pletfjerner hurtigst muligt. Pletfjerning på tæpper er et af vores specialområder, så tøv ikke med at kalde os ud, så vi kan sørger for at fjerne pletterne.

Vi samler på tilfredse kunder

Hos ChemDry NV har vi mere end 25 års erfaring i at rense tekstiler og fjerne pletter. Vores serviceteknikere er alle uddannede i at bruge de korrekte rens- og plejemidler og har erfaringen, der kommer dig til gode.

Vi samler kun på tilfredse kunder og vil gøre alt, der står i vores magt for at løse din opgave til perfektion. Vores høje kvalitetskrav er din garanti for, at du får en rens / pletfjerning, der matcher de højeste faglige standarder på området.

 

$

Se flere før & efter billeder her

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 59 44 20 16. Ingen spørgsmål er for store eller små. For at købe ChemDrys Fabric Protector forbrugerprodukt, kontakt os.

Skal vi tales ved?