fbpx

Rengøring af linoleumsgulve og vinylgulve

Rengøring af linoleumsgulv som alternativ til udskiftning

Har du linoleumsgulve af ældre dato, som ser noget trætte ud, betyder det ikke nødvendigvis at de skal udskiftes. Med en grundig rengøring af linoleumsgulvet kan det nemlig komme til at se ud som nyt igen.

Det er mange gange dyrere at skifte gulvet, end at få en servicetekniker ud for at rengøre det og det kan derfor godt betale sig at få foretaget en grundig rengøring af dit linoleumsgulv.

Med ChemDry NVs rengøring og overfladebehandling af linoleum og vinyl,vil dine gulve ikke blot blive pæne at se på igen. De vil også være mere modstandsdygtige overfor slid og snavs.

Rengøring af linoleumsgulv og vinylgulv med overfladebehandling

ChemDry har udviklet et helt specielt højkvalitetsprodukt til overfladebehandling, hvilket giver særdeles gode resultater ved polering af både linoleumsgulve og vinylgulve.

Hvis et linoleumsgulv bliver vasket med de forkerte rengøringsmidler, kan det ødelægge overfladen, så den ikke længere er smudsafvisende. Korrekt rengøring af linoleumsgulve er derfor vigtigt for, at gulvet holder sig flot over tid. Vi anbefaler vores topbehandling og polering af linoleumsgulve, da dette er med til at gøre linoleumsgulvet rengøringsvenligt.

Det samme gælder for rengøring af vinylgulve, da farvestoffer vandrer ind i vinylen og giver misfarvning over tid. Polering af vinylgulve er med til at beskytte overfladen, og holde fedtstoffer væk i længere tid, så du forebygger mod varig misfarvning og beholder glansen.

Fordele ved ChemDry NVs polering af linoleumsgulv eller vinylgulv

Z
Efterlader ingen striber eller gule kanter
Z
Blank eller mat finish
Z
Pænere fremtræden
Z
Pletter fjernes lettere
Z
Forbedret skridsikkerhed

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring af vinylgulve

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.

13 + 6 =

Højkvalitetsprodukt til overfladebehandling

Vidste du også at… ?

Mindre nedslidning af rengøringspersonalet da mopper og rengøringsklude glider lettere

Beskytter gulvet – der slides på overfladebehandlingen i stedet for på underlaget

Høj tørstofsandel – overfladebehandlingen tørrer hurtigere og dermed er hurtigere klar til brug.

Kontakt ChemDry NV hvis du har brug for linoleums- eller vinylgulvrengøring

Skal vi sørge for at dit linoleumsgulv eller vinylgulv bliver så godt som nyt? Bestil en rengøring med polering og få et fornyet og mere modstandsdygtigt gulv. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Professionel rens af linoleum og vinyl

Mange steder ser gulve med linoleum og vinyl trætte og slidte ud. Disse gulvtyper bliver ofte forsømt. Men ligesom trægulve og tæpper vil løbende vedligehold gøre selv de mest matte vinyl og linoleumsgulve friske og nye at se på.

Lad ChemDrys professionelle fagfolk rense dit linoleums- eller vinylgulv og se selv forskellen!

Markedets mest miljøvenlige produkter

Chem-Drys professionelle team af renseteknikere udfører linoleums- og vinylpleje til markedets højeste standard. Vi benytter kun markedets bedste produkter og udvikler også egne produkter til specialpleje af linoleums- og vinylgulve.

Alle de produkter vi anvender er miljøvenlige og samtidig yderst effektive. Vores overfladebehandling giver gulvet et flot udseende samtidigt med, at det får en slidstærk overflade.

Slidtegn og små ridser forsvinder

ChemDrys effektive grundrens med porefyld og polish forvandler dit gulvs udseende fra mat til glansfuldt. Rigtig mange slidtegn som små ridser forsvinder, og det færdige resultat er et langt flottere og friskere linoleumsog vinylgulv.

Med markedets bedste produkter ved hånden og vores verdenskendte kvalitet og service er vi overbeviste om, at du vil opleve os som den rigtige samarbejdspartner, når det kommer til pleje af dine gulve.

Rådgivning ifm. vedligeholdelse

Vi giver dig altid en grundig vejledning i den fortsatte vedligehold af dit gulv for at bevare dets friske nye udseende så længe som muligt. Samtidig kan vi også tilbyde dig en serviceaftale, hvor vi hjælper sikre det løbende vedligehold af dit gulv. Ring til os allerede i dag for at aftale tid til en gratis og uforpligtende vurdering af dine gulve.

Kort om ChemDry NV

Chem-Dry NV har mere end 20 års erfaring med rens og vedligehold af tæpper, møbler og linoleum hos danske virksomheder. For vores team af renseteknikere og specialister er TROVÆRDIGHED, GRUNDIGHED og et HØJT SERVICENIVEAU nøgleordene i den oplevelse vi giver vores mange kunder.

Teamet leverer i dag en bred vifte af services og vi garanterer altid at du som kunde bliver tilfreds. ChemDry NV sikrer dig som kunde rådgivning og service i top samt grundig information og opfølgning indenfor:

Med en ChemDry Plejeaftale kan du trygt overlade ansvaret til os, vi tager os af det hele og ikke blot vil indeklimaet blive forbedret møbler og tæpper fremstå renere men også prismæssigt vil det som hovedregel være attraktivt og frem for alt – nemmere!

ChemDry er repræsenteret med over 20 afdelinger over hele Danmark som er klar til at servicere dig og din virksomhed med global erfaring blandet med lokal følelse og kendskab.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring af vinyl- eller linoleumsgulve

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.

1 + 11 =

Skal vi tales ved?