fbpx

Rengøring af linoleumsgulve og vinylgulve

ChemDry er kendt for vores revolutionerende tæpperensemetode, der i mere end 30 år er gennemprøvet verden over. Som noget helt nyt, tilbyder vi nu også vedligeholdelse og rengøring af linoleumsgulve og vinylgulve.

Rengøring af linoleumsgulv som alternativ til udskiftning

Har du linoleumsgulve af ældre dato, som ser noget trætte ud, betyder det ikke nødvendigvis at de skal udskiftes. Med en grundig rengøring af linoleumsgulvet kan det nemlig komme til at se ud som nyt. Det er mange gange dyrere at skifte gulvet end at få en mand ud og rengøre det, så det kan godt betale sig at bestille en rengøring af linoleumsgulv. Med vores rengøring og overfladebehandling, vil dine gulve også være mere modstandsdygtige overfor slid og snavs.

Rengøring af linoleumsgulv og vinylgulv, med overfladebehandling

ChemDry har udviklet et helt specielt højkvalitetsprodukt til overfladebehandling. Vi tilbyder polering af linoleumsgulve og vinylgulve.

Hvis et linoleumsgulv bliver vasket med de forkerte rengøringsmidler, kan det ødelægge overfladen, så den ikke længere er smudsafvisende. Korrekt rengøring af linoleumsgulve er derfor vigtigt for, at gulvet holder sig flot. Vi anbefaler vores topbehandling og polering af linoleumsgulve, da dette er med til at gøre linoleumsgulvet rengøringsvenligt.

Det samme gælder vores rengøring af vinylgulve, da vinylgulve på sigt ved brug kan medføre, at farvestoffer vandrer ind i vinylen og giver misfarvning. Polering af vinylgulve er med til at beskytte overfladen, og holde fedtstoffer væk i længere tid, så du forebygger mod varig misfarvning.

Fordele ved ChemDry’s polering af linoleumsgulv eller vinylgulv

Z
Efterlader ingen striber eller gule kanter
Z
Blank eller mat finish
Z
Pænere fremtræden
Z
Pletter fjernes lettere
Z
Forbedret skridsikkerhed

Højkvalitetsprodukt til overfladebehandling

Vidste du også at… ?

Mindre nedslidning af rengøringspersonalet da mopper og rengøringsklude glider lettere

Beskytter gulvet – der slides på overfladebehandlingen i stedet for på underlaget

Høj tørstofsandel – overfladebehandlingen tørrer hurtigere og dermed er hurtigere klar til brug.

Kontakt ChemDry NV hvis du har brug for linoleums- eller vinylgulvrengøring

Skal vi sørge for at dit linoleumsgulv eller vinylgulv bliver så godt som nyt? Bestil en rengøring med polering og få et fornyet og mere modstandsdygtigt gulv. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tales ved?