fbpx

Rengøring af linoleumsgulve og vinylgulve

Rengøring af linoleumsgulv som alternativ til udskiftning

Har du linoleumsgulve af ældre dato, som ser noget trætte ud, betyder det ikke nødvendigvis at de skal udskiftes. Med en grundig rengøring af linoleumsgulvet kan det nemlig komme til at se ud som nyt igen.

Det er mange gange dyrere at skifte gulvet, end at få en servicetekniker ud for at rengøre det og det kan derfor godt betale sig at få foretaget en grundig rengøring af dit linoleumsgulv.

Med ChemDry NVs rengøring og overfladebehandling af linoleum og vinyl,vil dine gulve ikke blot blive pæne at se på igen. De vil også være mere modstandsdygtige overfor slid og snavs.

Rengøring af linoleumsgulv og vinylgulv med overfladebehandling

ChemDry har udviklet et helt specielt højkvalitetsprodukt til overfladebehandling, hvilket giver særdeles gode resultater ved polering af både linoleumsgulve og vinylgulve.

Hvis et linoleumsgulv bliver vasket med de forkerte rengøringsmidler, kan det ødelægge overfladen, så den ikke længere er smudsafvisende. Korrekt rengøring af linoleumsgulve er derfor vigtigt for, at gulvet holder sig flot over tid. Vi anbefaler vores topbehandling og polering af linoleumsgulve, da dette er med til at gøre linoleumsgulvet rengøringsvenligt.

Det samme gælder for rengøring af vinylgulve, da farvestoffer vandrer ind i vinylen og giver misfarvning over tid. Polering af vinylgulve er med til at beskytte overfladen, og holde fedtstoffer væk i længere tid, så du forebygger mod varig misfarvning og beholder glansen.

Fordele ved ChemDry NVs polering af linoleumsgulv eller vinylgulv

Z
Efterlader ingen striber eller gule kanter
Z
Blank eller mat finish
Z
Pænere fremtræden
Z
Pletter fjernes lettere
Z
Forbedret skridsikkerhed

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring af vinylgulve

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.

7 + 5 =

Højkvalitetsprodukt til overfladebehandling

Vidste du også at… ?

Mindre nedslidning af rengøringspersonalet da mopper og rengøringsklude glider lettere

Beskytter gulvet – der slides på overfladebehandlingen i stedet for på underlaget

Høj tørstofsandel – overfladebehandlingen tørrer hurtigere og dermed er hurtigere klar til brug.

Kontakt ChemDry NV hvis du har brug for linoleums- eller vinylgulvrengøring

Skal vi sørge for at dit linoleumsgulv eller vinylgulv bliver så godt som nyt? Bestil en rengøring med polering og få et fornyet og mere modstandsdygtigt gulv. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Skal vi tales ved?