fbpx

Rensning af fliser og klinker

ChemDry er kendt for vores revolutionerende tæpperens metode og rensning af møbler, der i mere end 30 år er gennemprøvet verden over.

Som noget helt nyt, tilbyder vi nu også at vedligeholde klinker og fliser. ChemDry har udviklet et helt specielt servicekoncept til periodisk rengøring og vedligeholdelse af alle typer af klinker og fliser, både ude og inde.

Dybdegående rensning af fliser og klinker med ChemDry NV

Klinker og fliser virker umiddelbart lette at holde rene, men over tid kan bakterier og svampesporer hobe sig op og skabe pletter og lugtgener.

En gulvvask alene er ikke nok til at bevare flisernes fremtræden og komme bakterierne til livs. Derfor anbefaler vi, at benytte en dybdegående fliserens med jævne mellemrum. Med en rensning af fliser fra ChemDry renses alle typer af fliser og klinker i dybden. Vores professionelle renseteknikker fjerner skånsomt og effektivt uønsket kalk og misfarvninger, ved hjælp af vores specielle renseteknologi. Med vores rensning af fliser opnår du et resultat i top kvalitet, som ikke skader dine fuger eller flisernes overflade.

Fordelene ved periodisk rensning af fliser & klinker

Vores skånsomme rensning af fliser gør det muligt at rense gentagne gange uden at slide på materialet. Når du giver en grundig rens af fliser og klinker regelmæssigt, vil du opleve et vedvarende flot resultat.
Z
Er du erhvervskunde, foreslår vi en fast serviceaftale på rensning af fliser og klinker, så dine lokaler altid fremstår fra deres mest præsentable side. Det er dog også muligt at bestille fliserens for en enkelt gang.
Z
Hvadenten du er privat- eller erhvervskunde, kan vi garantere en uovertruffen service og rensning i høj kvalitet, når du får besøg af vores renseteknikere.

Forlæng levetiden med imprægnering af fliser

Du er nok klar over, at du med imprægnering kan forlænge levetiden for dit tøj og dine møbler. Men vidste du, at du faktisk kan opnå samme effekt med imprægnering af fliser?
Z
Du forstærker effekten af vores fliserens med en efterfølgende imprægnering og forlænger dermed levetiden af dine fliser og klinker.
Z
Vi anbefaler at du supplerer din rensning af fliser med en efterfølgende imprægnering, for at få et blændende resultat, som holder længe.

Rengøring af fliser og rengøring af klinker

For at vedligeholde dine fliser bedst muligt, bør du sørge for en regelmæssig rengøring af fliserne. Det gælder både rengøring af klinker og fuger.

Er du så heldig at have et smukt marmor bad, anbefaler vi også rengøring af marmor fliser i badeværelset. Det holder fliserne rene og flotte, så de holder deres stand så længe som muligt. Hvis du sørger for at holde fliserne rene, vil du opleve at de vedligeholdes bedre. Begynder en almindelig rengøring ikke at være nok, kan du altid tilkalde os, til en dybdegående rens af klinker og fliser. Rensning af klinker giver en helt fornyet overflade, som er helt fri for striber, pletter og misfarvninger.

$

Se eksempler på før & efter billeder her

Z
85 % af alle klinker og fliser kan rengøres uden brug af slibning
Z
Efterlader ingen striber
Z
Renser fugerne helt rene
Z
Imprægnering af fuger og porøse fliser giver pænere fremtræden
Z
Pletter, misfarvninger, kalk og skimmel fjernes lettere, med professionel pletrens

STEP 1.  før behandling

STEP 2.  under behandling

STEP 3.  efter behandling

Chem-Dry® er fantastisk til tæpperens & rensning af fliser og anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Spørgsmål og svar

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvem tilbyder rensning af fliser med højtryksrenser?

Hos ChemDry NV benytter vi vores eget gennemtestede og effektive system, som er førende på markedet. Det betyder at vi kan tilbyde rensning af fliser, uden slibning, uden striber og med helt rene fuger. Kontakt os for at få et tilbud.

Hvem tilbyder behandling af fliser efter rensning?

Hos ChemDry NV tilbyder vi både rensning af fliser og efterfølgende behandling. Med en imprægnering er du sikret, at fliserne får en pænere fremtræden. Kontakt os for at få et tilbud på imprægnering af fliser.

Rensning af fliser for flisepest, hvordan?

Med vores specielle rensesystem, kan vi hos ChemDry NV fjerne genstridige pletter og flisepest fra dine fliser. Kontakt os og få et tilbud på en fliserens.

Hvem tilbyder rensning af fliser i badeværelse?

ChemDry NV kan hjælpe dig med effektiv rensning af fliser. Vi kan tilbyde rensning af fliser, uden slibning, uden striber og med helt rene fuger. Kontakt os og få et tilbud hos den førende renser på markedet.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os70707869. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Skal vi tales ved?