fbpx

Rensning af fliser og klinker

Rens af fliser og klinker

En professionel rensning af jeres fliser og klinker sikrer, at jeres gulve bliver pæne at se på igen. Samtidig fjerner den bakterier, svampesporer, skimmel og kalk.

Er dine fliser og klinker blevet matte at se på? Måske er de dækkede af kalk eller snavs, som er svært at komme til livs? Så er en professionel fliserens med ChemDry NV det, der skal til for at bringe glansen tilbage.

Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan rense jeres fliser og klinker i dybden.

Dybdegående rensning af fliser og klinker

Klinker og fliser virker umiddelbart lette at holde rene, men over tid kan bakterier og svampesporer hobe sig op og skabe pletter og lugtgener.

En gulvvask alene er ikke nok til at bevare flisernes fremtræden og komme bakterierne til livs. Derfor anbefaler vi at benytte en dybdegående fliserens med jævne mellemrum.

Med en rensning af fliser fra ChemDry renses alle typer af fliser og klinker i dybden. Vores professionelle renseteknikker fjerner skånsomt og effektivt uønsket kalk og misfarvninger, ved hjælp af vores specielle renseteknologi. Herved opnår du et resultat i topkvalitet, som ikke skader dine fuger eller flisernes overflade.

Vedvarende flot og hygiejnisk

Vores skånsomme rensning af fliser gør det muligt at rense gentagne gange uden at slide på materialet. Når du giver en grundig rens af fliser og klinker regelmæssigt, vil du opleve et vedvarende flot resultat.
Z

Er du erhvervskunde, foreslår vi en fast serviceaftale på rensning af fliser og klinker, så matriklen altid fremstår fra dens mest præsentable side. Det er dog også muligt at bestille fliserens ad hoc, hvor vi rykker ud med kort varsel.

Z
Hvadenten du er privat- eller erhvervskunde, kan vi garantere en uovertruffen service og rensning i høj kvalitet, når du får besøg af vores renseteknikere.

Bestil et uforpligtende tilbud på rens af fliser og klinker

Vores dygtige teknikere står altid til jeres disposition, når I får brug for en effektiv rensning af jeres tæpper, møbler og gulve.

Udfyld formularen og lad os hjælpe dig med at finde den mest egnede metode og få et godt tilbud på opgaven.

1 + 11 =

Forlæng levetiden med imprægnering af fliser

Ved at imprægnere tøj og møbler kan du forlænge levetiden af dine tekstiler. Vidste du, at du faktisk kan opnå samme effekt med imprægnering af fliser?

Z
Du forstærker effekten af vores fliserens med en efterfølgende imprægnering og forlænger dermed levetiden af dine fliser og klinker.
Z

Vi anbefaler, at du supplerer din rensning af fliser med en efterfølgende imprægnering for at få et blændende resultat, som holder længe.

Rengøring af fliser og rengøring af klinker

For at vedligeholde dine fliser bedst muligt, bør du sørge for en regelmæssig rengøring af fliserne. Det gælder både rengøring af klinker og fuger.

Er du så heldig at have et smukt marmor bad, anbefaler vi også rengøring af marmor fliser i badeværelset. Det holder fliserne rene og flotte, så de holder deres stand så længe som muligt.

Når du sørger for at holde fliserne rene, vil du opleve at de vedligeholdes bedre. Begynder en almindelig rengøring ikke at være nok, kan du altid tilkalde os til en dybdegående rens af klinker og fliser. Rensning af klinker giver ikke bare en flot overflade, som er helt fri for striber, pletter og misfarvninger, men også en mere hygiejnisk løsning, hvor bakterier og svamp minimeres.

$

Se eksempler på før & efter billeder her

Z
85 % af alle klinker og fliser kan rengøres uden brug af slibning
Z
Efterlader ingen striber
Z
Renser fugerne helt rene
Z
Imprægnering af fuger og porøse fliser giver pænere fremtræden
Z
Pletter, misfarvninger, kalk og skimmel fjernes lettere, med professionel pletrens
rens af fliser før behandling

STEP 1.  før behandling

fliserens før

STEP 2.  under behandling

fliserens efter

STEP 3.  efter behandling

ChemDry® er fantastisk til tæpperens & rensning af fliser og anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Spørgsmål og svar

Har du fortsat nogle spørgsmål som ikke er blevet besvaret? Så kontakt os endelig, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvem tilbyder rensning af fliser med højtryksrenser?

Hos ChemDry NV benytter vi vores eget gennemtestede og effektive system, som er førende på markedet. Det betyder at vi kan tilbyde rensning af fliser, uden slibning, uden striber og med helt rene fuger.

Hvem tilbyder behandling af fliser efter rensning?

Hos ChemDry NV tilbyder vi både rensning af fliser og efterfølgende behandling. Med en imprægnering er du sikret, at fliserne får en pænere fremtræden. 

Rensning af fliser for flisepest, hvordan?

Med vores specielle rensesystem, kan vi hos ChemDry NV fjerne genstridige pletter og flisepest fra dine fliser. Dette på en miljøvenlig og skånsom måde, der beskytter dine fliser og ikke skader miljøet. 

Hvem tilbyder rensning af fliser i badeværelse?

ChemDry NV kan hjælpe dig med effektiv rensning af fliser. Vi kan tilbyde rensning af fliser, uden slibning, uden striber og med helt rene fuger.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os70707869. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Skal vi tales ved?