Professionel rensning af fliser & klinker

Effektiv fliserens
– skånsom rens med et blændende resultat

Chem-Dry er kendt for vores revolutionerende tæpperens metode og rens af fliser der i mere end 30 år er gennemprøvet verden over. Som noget helt nyt, tilbyder vi nu også at vedligeholde klinker og fliser. Chem-Dry har udviklet et helt specielt servicekoncept til periodisk rengøring og vedligeholdelse af alle typer af klinker og fliser, både ude og inde.

Dybdegående rensning af fliser & klinker med Chem-Dry

Klinker og fliser virker umiddelbart lette at holde rene, men over tid kan bakterier og svampesporer hobe sig op og skabe pletter og lugtgener.

En gulvvask alene er ikke nok til at bevare flisernes fremtræden og komme bakterierne til livs. Derfor anbefaler vi, at benytte en dybdegående fliserens med jævne mellemrum. Med en fliserensning fra Chem-Dry renses alle typer af fliser og klinker i dybden.

Vores professionelle renseteknikere fjerner skånsomt og effektivt uønsket kalk og misfarvninger, ved hjælp af vores specielle renseteknologi. Med vores fliserens opnår du et resultat i top kvalitet, som ikke skader dine fuger eller flisernes overflade.

Kontakt os allerede i dag!
Hvis du vil prøve en dybdegående fliserens i top kvalitet!

Fordelene ved periodisk rensning af fliser & klinker

Vores skånsomme klinkerens gør det muligt at rense fliser og klinker gentagne gange uden at slide på materialet. Når dine fliser og klinker gives en grundig fliserens regelmæssigt, vil du opleve et vedvarende flot resultat.

R

Er du erhvervskunde, foreslår vi en fast serviceaftale på flise- og klinkerens, så dine lokaler altid fremstår fra deres mest præsentable side. Det er dog også muligt at bestille fliserens for en enkelt gang.

R
Hvadenten du er privat- eller erhvervskunde, kan vi garantere en uovertruffen service og rensning i høj kvalitet, når du får besøg af vores renseteknikere.

Forlæng levetiden med imprægnering af fliser

Du er nok klar over, at du med imprægnering kan forlænge levetiden for dit tøj og dine møbler. Men vidste du, at du faktisk kan opnå samme effekt med imprægnering af fliser?

R
Du forstærker effekten af vores fliserens med en efterfølgende imprægnering og forlænger dermed levetiden af dine fliser og klinker.
R
Vi anbefaler at du supplerer din fliserensning med en efterfølgende imprægnering, for at få et blændende resultat, som holder længe.
Læse mere om rens og pleje af fliser her.
Fordelene ved Chem-Dry fliserens
I
85 % af alle klinker og fliser kan rengøres uden brug af slibning.
I
Efterlader ingen striber.
I
Renser fugerne helt rene.
I
Imprægnering af fuger og porøse fliser giver pænere fremtræden.
I
Pletter, misfarvninger, kalk og skimmel fjernes lettere, med professionel pletrens

Chem-Dry® er fantastisk til tæpperens & rensning af fliser og anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Kontakt os allerede i dag, for at høre mere om fordelene ved Chem-Dry fliserens. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.