Kontorrengøring i København

Medarbejdere, der arbejder på et rent kontor, har ofte færre sygedage og er mere produktive. Et rent kontor er af vigtig betydning, da det ikke blot forbedrer produktivitet, men også øger kreativitet og fokus. Mange virksomheder vælger derfor at ansætte professionel rengøringsservice, da det viser sig at kunne betale sig på sigt.

Et rent kontor forbedrer effektiviteten

Det er et bevist faktum, at personale, der arbejder i et rent miljø, præsterer bedre og i sidste ende er mere produktive. Undgå derfor rod, snavs og affald i at samle sig. Sørg for, at dit kontorlokale er rent og sanitært, og gør det til et behageligt sted for både medarbejder og besøgende kunder.

9 trin mod et renere kontor

For besøgende er det vigtigt at sikre, at dine fællesområder holdes rene, især receptions- og lobbyområderne. Dette er med til at bevare et godt udseende og førstehåndsindtryk for potentielle og eksisterende kunder. For personalet bør alle arbejdspladser, toiletter, fællesarealer og køkkenområder dagligt holdes på en høj standard.

Hvis du selv står for rengøringen af kontoret, eller har fordelt rengøringsopgaverne mellem medarbejderne, så har vi sammensat en trin for trin liste som du kan følge for at opnå et renere kontor. Følger du listen, kan du være sikker på at komme igennem alle områder på kontoret.  

1 Rengør og desinficer telefoner og arbejdsstationer

2 Rengør overflader, håndtag og rens møbler

3 Tør lyskontakter og dørkarme af

4 Støvsug tæpper eller fej og mop gulvet

5 Tøm affalds- og genbrugsspande, rengør og desinficer, hvor det er nødvendigt

6 Tør computerskærme og dertilhørende borde, tastaturer og mus af

7 Tør vinduer, glasdøre og eventuelle glasoverflader af

8 Rengør receptionsområder og mødelokaler

9 Rengør køkken og toiletter

Det er en god idé at huske på, at et arbejdsmiljø der er professionelt rengjort vil have en positiv indvirkning og øge personalemoralen, hvilket burde være en prioritet hos enhver arbejdsgiver, da det i sidste ende øger produktiviteten. 

Udlicitering er generelt den foretrukne mulighed

Der er flere fordele ved at have et rengøringsfirma til at tage sig af kontorrengøringen. At ansætte et rengøringsfirma betragtes typisk ikke som en luksus for de fleste virksomheder, men derimod en nødvendighed. Det giver dig som virksomhed mulighed for at koncentrere dig om dine kerneaktiviteter, og efterlader specialister til at vedligeholde rengøringen regelmæssigt og professionelt.

Valg af det rigtige rengøringsfirma

Har du kontor i København og overvejer professionel rengøringshjælp, så er der flere rengøringsfirmaer der specialiserer sig i daglig kontorrengøring, vinduespudsning og gulvrensning som kan hjælpe dig.

Når det så er sagt, er der få detaljer at være opmærksom på når du går på jagt efter professionel rengøringshjælp.

For det første skal du sørge for at skelne mellem kommerciel og privat rengøringshjælp. Ganske ofte tilbyder virksomheder, der tilbyder rengøringstjenester, ikke begge dele, så sørg for at angive, om det er en kommerciel eller huslig service, du har brug for.

Dernæst er det værd at identificere, hvor længe rengøringsfirmaet har været i branchen for at finde ud af, hvilken slags erfaring de har. Her kan du blandt andet overveje at tjekke deres hjemmeside, portefølje, kundefeedback, eller eventuelle google anmeldelser. Virksomheder der beskæftiger sig med kommercielle rengøringstjenester, har næsten altid en hjemmeside, som du kan henvende dig hos.

Uanset om du har behov for kommerciel eller privat rengøring, er det vigtigt at tjekke, at de har den rigtige forsikring og erstatningsdækning på plads, hvis de skulle beskadige noget under rengøringen. Ulykker kan ske og kan ikke undgås, men at have en forsikring på plads betyder, at du er dækket, hvis uheldet skulle være ude. 

Endelig kan du overveje de tidspunkter og dage, rengøringspersonalet kan arbejde med minimal forstyrrelse. Sørg for at der er tilstrækkelig tid til, at rengøringspersonalet kan komme og gå uden at afbryde dig. Planlæg møder omkring tidspunkter, hvor rengøringspersonalet er aktivt, og diskuter rækkefølgen af rengøringen på et rum for rum basis. Hvis din bekymring går på, at det bliver for dyrt at hyre daglig rengøring, så kan du overveje at outsource blot en del af kontorrengøringen til en professionel virksomhed. Nogle gange kan det være nok kun at få et par professionelle hænder til at rense gulve eller vinduer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *