Tæpperens Sorø

Tæpper kan generelt tilføje en hyggelig følelse til ethvert hjem, særligt i de kolde vinterdage. Nogle gange er der ikke noget bedre end at sidde på et tæppebelagt gulv foran pejsen med en kop varm kakao i hånden. Undtagen når tæppet er bestøvet og snavset.

Mange husstande tror på den almindelige misforståelse, at støvsugning er alt, der skal til for at fjerne støv og snavs fra deres tæppe. Men det er desværre ikke altid tilfældet. Mange problemområder får ikke den pleje og opmærksomhed, de har brug for, hvilket fører til en ophobning af støv og forurenende stoffer, der kan udløse allergi og astma.

Uden ordentlig professionel tæpperens bliver snavs og støv fæstet i tæppet; bakterier kan sprede sig og tiltrække allergener, og udsætte dig og din familie for forurenende stoffer og urenheder. Regelmæssig tæpperens af dine tæpper i Sorø kan være afgørende for dit helbred, din familie og dine gæster, og for at du kan føle dig godt tilpas i dit hjem. Dette gælder især i et hjem med små børn, kæledyr eller ældre.

Forlæng levetiden af dine tæpper

Tæpper har uden tvivl en tendens til at blive slidt af den konstante gulvtrafik, der finder sted til dagligt. Med tiden sætter støv, snavs og andet skidt sig fast i tæppets fibre, hvilket får tæppet til at se ret mat og livløst ud. Savner du ikke, hvordan dit hjem så ud, da dit tæppe først flyttede ind? Det er en af fordelene ved tæpperens.

Mens støvsugning er afgørende for at fjerne overfladesnavs, vil en professionel damprengøring komme dybere ind i tæppet for at fjerne det snavs, der er efterladt ved regelmæssig støvsugning. Derudover har din professionelle tæpperenser produkter, der renser tæppet og frisker fibrene op, så dit tæppe ser nyt ud igen.

Fjern pletter på dine tæpper

Har du selv prøvet at få en plet ud af gulvtæppet? Du tror, det er væk, men efter et par dage kan du se, at man alligevel kan tyde spor af pletten.

Husholdnings- eller hjemmelavede rensemidler kan misfarve tæppet hvis de ikke vælges omhyggeligt, og kan endda beskadige dem permanent. Plus, hvis du ikke renser pletten med det samme, kan det trænge ind i underlaget og blive en tilbagevendende plet. Tør altid overskydende væske op med et rent stykke køkkenrulle, og overvej derefter at tilkalde professionelle tæpperensere.

En anden fordel ved tæpperens er, at en erfaren tæpperenser har studeret de forskellige typer tæppefibre. De har erfaringen med at vide, hvad de skal tilføje som forbehandling ved damprensning. Forskellige behandlinger fjerner både pletter såsom kaffespild, vin, kropsvæsker, snavs, mudrede poter og andre kæledyrspletter.

Hvis det er tid til at få renset tæpper hjemme hos dig er du velkommen til at kontakte os. Vores erfarne fagfolk hos ChemDry NV i Sorø kommer gerne og renser dine tæpper. Vi kører ud på hele Sjælland dagligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *