Tæpperens Slagelse

De fleste af os støvsuger vores tæpper med jævne mellemrum, men mange mennesker gør det udelukkende som en del af deres rengøringsrutine i ny og næ, og tænker ikke rigtig meget over, hvorfor det egentlig er, at vi skal rense vores tæpper.

Nogle af os gør det for at øge tæppets levetid, mens andre trækker støvsugeren frem for at fjerne støv, fnug, dyrehår og snavs, og dermed bevare udseendet af et rent hjem. Men der er mere ved tæpperens end det, og mange mennesker er uvidende om de ekstra sundhedsmæssige fordele ved at få et tæppe renset professionelt.

Bor du i Slagelse og er du på udkig efter professionel tæpperens, kan vi vores fagkyndige team hjælpe dig. Vi kommer gerne ud til dig og renser dine tæpper i dit hjem eller på din virksomhed, så du kan få et rent og frisk indeklima.

Flere fordele ved en professionel tæpperens

Professionel tæpperens vil først og fremmest optimere indeklimaet og dermed dit helbred. De, der lider af snorken, søvnapnø, astma eller andre lungekomplikationer er mere tilbøjelige til at opleve helbredskomplikationer, hvis tæpper ikke rengøres til en vis standard regelmæssigt.

Der følger flere fordele med professionel tæpperens. Herunder blandt andet fjernelse af støvmider og indespærrede forurenende stoffer.

Selvom de er usynlige for det menneskelige øje, findes støvmider ofte i hjemmet. Støvmidernes kropsstykker og afføring er allergener, som kan få folk til at lide af grimme allergier, hvis de ikke fjernes. At rense tæppet med en damprenser dræber støvmider, der ofte er indlejret i tæppet, ved at sprænge dem ved høje temperaturer. Dette viser sig at være en yderst effektiv måde at fjerne dem én gang for alle.

Forurenende stoffer kan tage mange former. De kan blandt andet omfatte insektallergener, kæledyrsskæl, og dagligdags snavs og støv. Daglige aktiviteter såsom støvsugning eller endda bare at gå hen over gulvtæppet kan frigive giftige luftbårne gasser, der forurener dit hjem. Hvis disse giftige gasser trænger ind i din krop, kan du opleve en forringelse af dit helbred. Professionelle tæpperensere bruger specialiserede rensemidler til at fjerne indesluttede forurenende stoffer, uanset hvor dybt de kan være fanget.

Derudover forhindrer professionel tæpperens også vækst af skimmelsvamp. I hjem med højt luftfugtighedsniveau vil fugt typisk suge ind i tæppefibre og fremme væksten af skimmelsvamp. Dette kan føre til sundhedsrisici såsom luftvejsproblemer.

En professionel tæpperens inkluderer et tørreelement, som fjerner al mug, der var der før rensning og eventuel fugt, der er på tæppet efter rens. Professionel tæpperens hjælper dermed med at forhindre nye vækste i at dukke op.

Nu hvor du kender til de sundhedsmæssige fordele ved professionel tæpperens, kan du se, at der er meget mere at rense ved tæpperne, end blot at støvsuge krummer og fnug fra overfladen.

For at høste de sundhedsmæssige fordele ved et professionelt renset tæppe, er du velkommen til at kontakte vores professionelle tæpperensere hos ChemDry NV i Slagelse. Så kommer vi gerne ud og renser dine tæpper, så du kan nyde godt af dem uden at bekymre dig om dit helbred.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *