Tæpperens Roskilde

Vidste du, at et tæppe fungerer som et luftfilter? Det fanger støv, pollen og andre partikler og holder disse problematiske skadedyr ude af ’åndezonen’, indtil de bliver støvsuget. Men uafhængigt af, hvor godt og omhyggeligt et tæppe bliver støvsuget, så kræver alle tæpper en dybere rengøring fra tid til anden. Tæpperens kan være et gør-det-selv-arbejde, men der er tidspunkter, hvor du bør tilkalde de professionelle.

Leder du efter en professionel tæpperens i Roskilde, så er du kommet til det rette sted. Hos ChemDry NV går vi op i kvalitet og bruger kun de bedste metoder og rengøringsmidler til at puste nyt liv i dine tæpper. Og fordi vi føler os forpligtede til at være de bedste til det, vi gør, er du garanteret et fantastisk stykke arbejde – hver gang.

Tæpperens er generelt besværligt og tidskrævende. Hver centimeter af tæppet skal sprøjtes, skrubbes, skylles og tørres. Udstyr og teknikker af professionel kvalitet fjerner dybt snavs og fastsiddende pletter, samt ekstraherer effektivt vand og eventuelle opløsningsmidler, der bruges til rengøring. Gør-det-selv rengøringsmetoder er mere tilbøjelige til at efterlade rester. De dvælende rester fanger derefter snavspartikler.

De tørreevner, der følger med den professionelle proces, er endnu en grund til at hyre professionelle fagfolk. Du ønsker naturligvis ikke at gå på et vådt tæppe i flere dage, og vedvarende fugt kan forårsage meldug.

Men hvordan ved man, at det er tid til en professionel tæpperens? Her er nogle ting du kan overveje:

Du rensede sidst dit tæppe i 2020 … eller var det 2019?

Hvis du ikke kan huske, hvornår du sidst har renset dit tæppe, betyder det sandsynligvis, at det er på tide at få det renset. De fleste tæpper bør rengøres professionelt mindst en gang om året, og hvis du har kæledyr eller små børn, stiger hyppigheden naturligvis på grund af den højere risiko for slid og snavs.

Du kan ikke huske dit tæppes originale farve

Hvis dit tæppe ser mere end et par nuancer mørkere ud, end du husker, er det tid til rengøring. Det mest oplagte tegn er misfarvning, især mørkfarvning af tæppeområder, hvor der typisk er meget fodtrafik.

Sko kommer ikke altid af ved døren

Det sker. Du forlader huset men glemmer noget. Så du løber tilbage uden at tage dine sko af ved indgangen. Mange husejere har tendens til at beholde skoene på indendørs, og sporer dermed bakterier og snavs fra deres sko på tværs af gulvtæppet. En ophobning af snavs kan ikke blot nedbryde dine tæppefibre, men det kan også medføre forurenende stoffer, der kan påvirke dit helbred.

Når tæppet lugter

Tæppefibre kan holde på lugte og ikke give slip. Støvsugning med duftende bagepulvertæpperensere kan maskere eller endda midlertidigt fjerne lugten, men dvælende lugte fra for eksempel kæledyrs urin og røg kræver en dybere rengøring. Duften af dit tæppe vil typisk indikere, om det trænger til en rengøring, da en vedvarende lugt kan betyde, at en plet eller noget væske er trængt dybt ind i fibrene. Det er derfor en god idé at være obs på indeklimaet og skarpe lugte i hjemmet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *