Tæpperens Gladsaxe

Støvsuger du dine tæpper med få dages mellemrum, og de ser stadig ud til at se mørkere og mere snavset ud hvor hver uge, der går? Så er det tid til at overveje en professionel tæpperens. Her er et par af fordelene ved professionel tæpperens:

Fordele ved professionel tæpperens

Den forbedrer det overordnede udseende af dit hjem

Det tager kun et sekund at spilde et glas rødvin på dit tæppe, men du vil se på det i flere måneder fremover. Fra utilsigtet spild til snavs, der bringes ind i dit hjem på dine børns sko og kæledyrs poter, er der mange pletter på dit tæppe. Selv små pletter, som du har skrubbet nok til at sløve, ser ud til at skille sig ud.

Professionel tæpperens kan hjælpe med at minimere eller fjerne mange af disse pletter. Når pletterne er væk, ser dit hjem bedre, friskere og renere ud, end det gjorde før rengøringen. Rene tæpper kan være med til at forbedre dit hjems generelle udseende. Det er meget nemmere og overkommeligt at få et rent udseende ved at rense dine tæpper end at udskifte dem.

Slip af med uønskede lugte

Fra våde hunde til hvidløgssaucen, du kogte i sidste uge, bliver lugte fanget i dit tæppe og kan påvirke den generelle lugt i dit hjem. Du ønsker selvfølgelig ikke, at gæster rynker på næsen på grund af ubehagelige lugte, når de kommer ind i dit hjem. En professionel tæpperens med ChemDry NV kan hjælpe med dette.

Du kan støvsuge igen og igen og forsøge at få lugten ud uden held. Lugte sætter sig i bunden af tæppet, og din almindelige støvsuger kommer ikke i nærheden af at nå dem. Du skal bruge en tæpperenser af professionel kvalitet for at nå disse lugte og fjerne dem. Da en tæpperenser bruger damp skabt fra vand, kan den nå disse dybe begravede lugte og tvinge dem til overfladen for fjernelse. Du vil opdage, at hele dit hjem dufter meget bedre efter at have renset dine tæpper.

Fjern “trafiksporene”

Hvis du ikke har fået renset dine tæpper for nylig, kan du gå rundt i dit hjem og nemt udvælge de områder, hvor du og din familie går mest. Dette er dine områder med høj trafik, og de er et vejkort til, hvordan du bevæger dig rundt i dit hjem. Du ser sandsynligvis de første tegn på pletter og slid på dit tæppe i disse områder.

Med professionel tæpperens kan du genoprette udseendet af dit område med stor trafik. Hvis du vælger professionel tæpperens hver sjette måned eller en gang om året, kan du muligvis fjerne dem efter en eller to rensninger. Er dit tæppe dog meget gammelt, og har du aldrig renset dem med andet end en støvsuger, kan du stadig se de meget trafikerede områder. Det vil dog være mindre udtalt end før rengøringen. Tæpperens bør være en del af din husholdningsvedligeholdelse og rengøringsrutiner for at holde dit hjem i topform.

Hos ChemDry NV er vi klar til at tage fat på tæpperne i dit hjem og få dem til at se deres bedste ud. Vi tilbyder mere end 30 års erfaring med rengøring af tæpper i hjem og kontorer som dit. Så kontakt os i dag for at lave en aftale.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *