Tæpperens Frederiksberg

Hvert tæppe når et punkt, hvor det ikke længere kan rengøres med en støvsuger for at genvinde sit gamle rene udseende. I sådanne tilfælde viser nogle tegn sig, der indikerer at det er tid til at rense tæppet i dybden. Typisk bliver tæppet en støvkilde, bliver mat og klistret, og har ikke længere den farve, som da du købte det. Hvis dit tæppe viser tegn på et af disse, er det tid til en grundig rensning.

En grundig rensning er en professionel tæpperensningsproces, der fjerner skadelige stoffer og snavs, der er trængt ind i tæpperne. Lige meget hvor ofte du støvsuger dit tæppe vil du ikke undgå at skidt og snavs ophober sig i tæppet. Det anbefales derfor at få foretaget professionel tæpperens med jævne mellemrum for at vedligeholde dit tæppe og forlænge dets levetid.

Teamet bag ChemDry NV i Frederiksberg arbejder hårdt for at sikre, at du kan nyde rene tæpper i dit hjem. Så snart du ringer til os er vi klar til at påtage os enhver opgave – ingen opgave er for stor eller for lille. Ring til os få at aftale en dag og tidspunkt, der passer dig. Vores team leverer en prisvenlig tæpperens af højeste kvalitet.

Derfor skal du vælge ChemDry NV på Frederiksberg

Mange mennesker er overraskede over den forskel tæpper, der har været igennem en professionel rensning, gør i et hjem. Hovedårsagen til dette er, at mange antager at deres tæpper er rene, selv om de faktisk er meget snavsede. Men selv under de tæpper, der ser mest rene ud, ophobes der støv og snavs over tid. Og dette overser de fleste desværre.

At give tæpper en professionel rensning forlænger ikke blot levetiden af dit tæppe, det er også en investering i dit helbred, da snavsede og støvede tæpper påvirker indeklimaet.

Har du allergi, småbørn eller kæledyr er det endnu vigtigere at være omhyggelig med at få renset tæppet mindst en gang om året – og gerne to. Regelmæssig og omhyggelig rengøring af dine møbelstoffer såsom tæpper og sofaer vil fjerne snavs der truer dit helbred og hjælpe dig med at skabe et rent hjem, hvor du kan trække vejret bedre. En dybderensning giver dig også mulighed for at uddrive bakterier fra dit tæppe og give dit hjem en ny og frisk luft.

For at øge levetiden af dine tæpper anbefaler de fleste tæppeproducenter professionel rensning to gange årligt. I tilfælde af, at du har at gøre med tæpper der er udenfor fodtrafik og er placeret i rum, der ikke ligger i direkte sollys, kan du nøjes med en enkel professionel rensning årligt.

Tæpperens udføres normalt af professionelle tæpperensfirmaer. Prisen varierer fra firma til firma, og afhængig af størrelse, materiale, og hvorvidt det er håndvævet eller maskinvævet. Rensning af et håndvævet tæppe er normalt dyrere, da dets rensning kræver meget mere præcision og arbejdskraft.

Er du bosat på Frederiksberg og på udkig efter et tæpperensfirma som du trygt kan betro dine tæpper, så er ChemDry NV det rette sted. Vores serviceforståelse er baseret på kundetilfredshed og høje standarder for servicekvalitet, og vores team består af fagfolk med mange års erfaring.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *