RING 59 44 20 16

Specialiseret pletrens

Kun Chem-Dry kan tilbyde en karboniserende renseproces til pletrens, som vil efterlade dit møbel skindende rent og tørt på kun tre til fire timer, i stedet for en til to dage. Chem-Dry NV benytter mindre vand end andre processer så tørretiden er kortere og dermed er de nødvendige betingelser for udvikling af mug, meldu, og bakterier forringet.  Millioner af kulsyre bobler sprænger skidt og snavs væk fra dine møbelstoffer og løfter dem op til overfladen hvor de straks suges væk.  Chem-Dry NV’s sikre og miljøvenlige rensemidler hjælper dine møbler til at holde sig rene længere.

 

Imprægner dine tæpper og møbler

Forstærk dine tæppers og møblers evner til at modstå livets beskidte overraskelser ved at imprægnere dine tæpper og møbler med Chem-Dry’s Fabric Protector.  En lille investering i dette usynlige skjold, vil nemt tjene sig selv ind igen i det lange løb, da det er lettere at foretage pletrens på dine møbler.

Skulle uheldet være ude

Trods alle forholdsregler vil det alligevel være sandsynligt at dine tæpper eller møbler får en plet i ny og næ. Fortvivl ikke. Chem-Dry NV´s professionelle udvalg af detail produkter er det perfekte redskab til at vedligeholde dine tæpper, møbler og andre tekstiler mellem vores professionelle besøg.  Dette uanset om det er i virksomheden eller om det er til husholdningsbehovet i hjemmet.

Vores udvalg af effektive og miljøvenlige produkter indeholder størstedelen af dit behov til vedligeholdelse af dine tæpper, møbler samt andre tekstiler. Dette i form af meget brugervenlige pletfjernere.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 59 44 20 16. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.