Tæpperens København og Sjælland

Forlæng levetiden på dine tæpper

En bedre tæpperens

Chem-Dry NV’s professionelle tæpperens benytter branchens bedste udstyr og rensemidler.  Godkendt af Carpet & Rug Institute i USA, Chem-Dry’s patenterede ekstraktions system til tæpperens bruger betydeligt mindre vand end damprens.  Det gør at dine tæpper bliver skinnende rene og tørre på timer, ikke dage.  Mindre vand og større sugeevne giver en dybere rens, uden vægeeffekt (vægeeffekten kommer af at et gennemvådt tæppe tørrer langsomt, fra toppen af.  Efterhånden som tæppet tørrer vil vandet i bunden af tæppet tage skidt med op til overfladen).

 

Tæpperens med miljøvenlige rensemidler

Kun Chem-Dry NV benytter The Natural® til tæpperens.  The Natural® er et patenteret middel til tæpperens som er fuldstændig sikkert for børn og kæledyr.  Dette fantastiske rensemiddel løfter skidtet op til overfladen af tæppet, hvor det straks suges op med den kraftige sugeevne af The Powerhead.  The Powerhead er Chem-Dry NV’s højtydende rensemaskine som arbejder rensemidlet igennem tæppets fibre for derefter at suge væsken og skidtet op. Med Chem-Dry’s patenterede metoder, maskiner og rensemidler er du garanteret en tæpperens af allerhøjeste kvalitet, uden brug af miljøskadelige rensemidler.

 

Udstyr & Rensemidler

Chem-Dry NV’s renseteknikere er trænet i at arbejde med The Powerhead, en revolutionerende rensemaskine som sprøjter varmt kulsyreholdigt rensevæske, The Natural®, ned i tæppet hvorefter rensevæsken og snavset straks suges op igen.

The Natural®

Chem-Dry NV’s professionelle renseteknikere bruger de mest kraftige og innovative rensemidler og udstyr i branchen.  Vores grundrensemiddel, The Natural®, er et aktivt karboniserende rensemiddel som udvikler kulsyre nede i tekstilet til at løfte skidt og snavs op uden al den vand som er nødvendig ved f.eks. damprens.  The Natural® er sammensat af stoffer som findes i naturen.

Anbefalet af Egetæpper

I januar 2007 indgik egetæpper og Chem-Dry et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid.  egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry’s produkter og fik yderst tilfredsstillende resultater.

Godkendt af Carpet & Rug Institute (USA)

The Carpet & Rug Institute (CRI) i USA tester effektiviteten af renseudstyr og certificerer dybderensende ekstraktionsmetoder som effektivt fjerner snavs uden at skade gulvtæppet.  Det er ikke alle ekstraktionsmaskiner som opnår denne hæder.

Godkendt af Woolsafe®

WoolSafe® er en organisation der tester, certificerer og anbefaler de bedste metoder til behandling af uldprodukter. Chem-Dry har udviklet en særlig version af The Natural® der hedder The Natural for Wool® som sikre at ulden får den mest mulige skånsomme behandling under tæpperensen. Se mere på www.woolsafe.org

Green Certified®

Miljøet er vores vigtigste aktiv. Chem-Dry har en strategi om altid at anvende det mindst miljøskadelige middel i vores tæpperensningsprocesser. Derfor bliver alle vores produkter løbende testet og certificeret af den uvildige organisation Green Certified® i USA.

 

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på 59 44 20 16.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.