Sofarens – hvad kan du gøre selv?

Indlæg skrevet den.

19. februar 2018

Støv og pletter på sofaen får den til at se ekstra slidt ud. Vil du give dine yndlingsmøbler nyt liv, kan du redde selv de mest beskidte sofaer med en sofarens. For at få det bedste resultat bør pletter fjernes med det samme – men vær varsom, det kan hurtigt ende galt!

 

Alle sofaer har brug for en sofarens

Dine møbler bliver beskidte af at blive brugt. Støvet lægger sig i betrækket, fedtet hår smitter af på ryg- og armlæn, og andre pletter får dine sofaer til at se gamle og slidte ud. Heldigvis kan det meste fjernes med en god rensning af din sofa fra Chem-dry NV.

Uanset hvad dine møbler er lavet af, om det er rens af sofa, kan de renses og komme til at se næsten nye ud. Desuden er det ikke kun pletterne, der forsvinder ved en rensning, men også støvmider og dårlig lugt fra røg, sved og fugt kan fjernes.

 

Sådan fjerner du selv pletter

Har du spildt og fået pletter på betrækket, skal du reagere med det samme, hvis du vil forsøge at fjerne det selv. Brug køkkenrulle til at suge alt væsken væk på den nye plet. Dyp derefter lidt vand på pletten – pas på at der ikke kommer vand ind i polstringen. Gnid den våde plet med et frottéhåndklæde.

 

En møbelrensning kan kræve en professionel

Vil pletten ikke forsvinde, bør du kontakte en professionel møbelrenser. Hvis du selv
eksperimenterer for meget, risikerer du at gnide pletten større og gøre mere skade end
gavn. Møbelrenseren sørger for en dybdegående rens af møblet, og vi anbefaler, at du samtidig får imprægneret møblet. Det sikrer, at dine møbler forbliver rene i længere tid.

ChemDry renser møbler med kulsyre.

Vi renser dine møbler på stedet

Slip for transport af dine møbler og tæpper. Vi kommer til dig og renser dine møbler på stedet.

Vil du gerne ringes op?

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.