Vi har den nyeste, bedste og mest effektive renseteknik til rensning af tæpper

Chem-Dry er verdensledende inden for rensning af tæpper – og møbelrens med mere end 90 millioner M² gulvtæppe renset hvert år! Det der gør Chem-Dry til verdens foretrukne servicevirksomhed inden for blandt andet rensning af tæpper og fliserens, er blandt andet:

  • Vores patenterede varme ekstraktionsrens med kulsyre
  • Vores exceptionelle service
  • Vores kontinuerlige udvikling af renseteknologi

Som kunde kan du trygt overlade alle vigtige opgaver til vores renseteknikere. Vedligeholdelse og pleje giver ikke blot dine tæpper, bedre udseende, du forlænger også levetiden. Vi bruger patenterede rensemidler og kraftfulde maskiner. Chem-Dry NV er verdens førende inden for  tæpperens.

Innovativ løsning hos Chem-Dry

Chem-Dry lancerede i 2012 en ny og innovativ løsning til rens og vedligeholdelse af klinker og fliser. Denne løsning er ligeså effektiv som vores metode til tæpperens. Derudover samarbejder vi med nogle af de bedste og mest kendte producenter af produkter. Disse produkter bruges  til rens og vedligeholdelse af træ, linoleum og vinylgulve.

Hos Chem-Dry forstår vi, at når du kontakter os angående en rensning af tæpper, søger du mere end blot en grundrengøring. En grundrengøring fjerner kun det øverste smudsniveau fra dine tæpper, og derfor søger du os. Du er på udkig efter en service, du kan stole på. Vi har en sikker og sund proces, som vil give dig følelsen af at have et rent, forfrisket og sundt hjem.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.