Rensning af ægte tæpper, og løse tæpper

Chem-Dry NV afdeling kan rense praktisk talt alle tæpper. Fra tæppe til tæppe kan der være store forskelle i stil, farver og benyttede materialer.  Efter at have vurderet tæppet så vil din Chem-Dry NV rensetekniker give et uforpligtende tilbud på rens af ægte tæppe. Chem-Dry anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR®  og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Rensning af ægte tæpper

Chem-Dry NV afdeling kan rense praktisk talt alle tæpper. Der kan være store forskelle i stil, farver og benyttede materialer i ægte tæpper. Vi fjerner vanskelige pletter, og vores rensemetode er den bedste og mest skånsomme, da vi bruger naturlig rens med patenterede rensemidler og kraftfulde maskiner. Vi tilbyder tilfredshedsgaranti, som betyder at hvis du ikke er tilfreds med resultatet, finder vi sammen en ny løsning.

Allergier og rensning af ægte tæpper

Dine allergier og dit tæppe kan eksistere sammen, da det er bevist at Chem-Dry fjerner 98,1% allergener, og forebygger mod allergier og Astma. Vores rens og varmefiksering af imprægnering giver bløde tæpper og det bliver nemmere at støvsuge gulvtæppet da vi løfter fibrene, og hiver fedtstoffer ud. Hvis der ikke bruges varmefikseret imprægnering risikerer den almindelig imprægnering at have lavere effekt, da den ikke sidder så godt fast som en varmefikseret imprægnering.

Rensning af ægte tæpper services

Vi tilbyder både tæpperensning på stedet, afhentning, og sikker levering efter rens. Vores arbejde er forsikret, så hvis der skulle ske noget med jeres ægte tæppe er det fuldt forsikret.

Efter at have vurderet tæppet, vil din Chem-Dry NV rensetekniker give et uforpligtende tilbud på rens af ægte tæppe. Chem-Dry anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

I
Spar tid – vi henter og bringer
I
Du kan få håndværkerfradrag
I
Miljøvenlig og dybdegående rens
I
Langstidsholdbare behandlinger – længere levetid med varmeimprægnering
I
Vi håndrenser – vi bruger skånsom rens – ikke en stor maskine
I
Du får den bedste imprægnering (varmefiksering)
Vil du vide endnu mere om vores rens af ægte tæpper?
Du er mere end velkommen til at kontakte os på 59 44 20 16. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.