Rengøring af sofa og møbler

Støvmider og gammel snavs i dine møbler og tæpper kan give allergiske reaktioner. Møbler og tæpper samler meget støv og snavs, og en støvsugning får sjældent det hele med. Vi giver dig her vores bedste råd til, hvordan du holder din sofa og møbler rene. Tilmed hvordan du selv ved hjælp af simpel rengøring af sofa og møbler, kan holde dit hjem rent og din familie sunde. 

Rengøring af sofa – Mere slid kræver mere rengøring

Det er nemmere at holde rent end at gøre rent. Det mener mange, og det er heller ikke helt forkert. Ofte får du det bedste resultat, hvis du fjerner pletter og snavs med det samme frem for at vente til, at skidtet har sat sig rigtig godt fast.

Det betyder også, at de møbler og tæpper, der bliver brugt rigtig meget, kræver en del
mere rengøring. Hvis du vil holde tæppet i entréen flot, bør du altså støvsuge det dagligt.

Rengøring af sofa med støvsuger

Skift støvsugerposen inden den bliver helt fuld – så suger den bedre. Brug det lille hårde mundstykke til dine sofaer og møbler. Jævnlig støvsugning sikrer samtidig, at der ikke går møl i de sofaer og møbler, der ikke bliver brugt så tit.

Grundig rengøring af sofa og møbler

Uanset hvor grundig du er med din rengøring, så sætter støvet sig dybt i betræk og tæpper. Det kan give allergiske reaktioner og hovedpine. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få renset dine møbler og tæpper hos en professionel hvert halve til hele år alt efter slid.

I øvrigt så kan rengøring af din sofa og dine møbler, sørger for de også er behagelige, at side i den tid man har dem.