Pletter på tæpper? Tæpperens fjerner uønskede pletter

Støv og snavs i gamle tæpper kan give hovedpine og andre allergiske reaktioner. Støvsugeren får sjældent alt skidtet ud af tæpperne, og derfor kan det være en god idé med en tæpperens med jævne mellemrum.

Fjern pletter på tæpper med det samme

Det kan næsten ikke undgås, at der kommer pletter på dit gulvtæppe. Hvis pletterne på tæppet har siddet længe, er det ikke sikkert at en tæpperens kan fjerne de genstridige pletter. Sørg derfor for at fjerne pletter på tæpper, så snart du ser dem.

Daglig vedligehold

Et gulvtæppe skal støvsuges alt efter behov. Ligger tæppet et trafikeret sted i huset, såsom entréen, så er en daglig støvsugning en god idé. Andre tæpper kan nøjes med en støvsugning en gang om ugen. Det er vigtigt, at støvsugeren har en høj sugeevne, og at du bruger det hårde mundstykke til dine tæpper for at få mest mulig støv og snavs op.

Gør tæpperens til en del af hovedrengøringen

Afhængig af brug og slid kan det være en fordel at gøre rensning af tæpperne til en del af den halvårlige eller årlige hovedrengøring i dit hjem. Gammel støv og snavs i dine tæpper kan udløse allergiske reaktioner og give hovedpine.

Du kan klare rensningen selv ved at leje en tæpperensemaskine, men vær varsom. Tæpperne må ikke blive for våde under rengøringen, og derfor kan det være en god idé, at få en professionel til at klare opgaven. ChemDry tæpperens, renser dine tæpper med mindre vand og større sugeevne. Det giver en dybere rens på kortere tid.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.