Pletrens – rens af pletter på tæpper

Kun Chem-Dry kan tilbyde en karboniserende renseproces til pletrens, som vil efterlade dit møbel skinnende rent og tørt på kun tre til fire timer, frem for en til to dage. Chem-Dry NV benytter mindre vand end andre processer der er tilgængelige på markedet. Tørretiden er derfor kortere og dermed er de nødvendige betingelser for udvikling af mug, svamp, og bakterier forringet. Millioner af kulsyrebobler sprænger skidt og snavs væk fra dine møbelstoffer og løfter dem op til overfladen. Her vil de straks suges væk. Chem-Dry NV’s sikre og miljøvenlige rensemidler hjælper dine møbler til at holde sig rene længere.

Pletrens og imprægner dine tæpper og møbler

Forstærk dine tæppers og møblers evner til at modstå livets beskidte overraskelser, ved at imprægnere dine tæpper og møbler med Chem-Dry’s Fabric Protector. En lille investering i dette usynlige skjold, vil nemt tjene sig selv ind igen i det lange løb. Dette fordi det er lettere, at foretage pletrens på dine møbler. Beskyt polstrede møbler og stof mod hverdagens snavs og pletter. Fabric Protector’s usynlige skjold hjælper med, at forhindre pletter i at trænge ind i din polstring, bløde møbler og stoffer, så de bliver nemmere at rengøre.
Vores stofbeskyttelsesmiddel kan på en sikker måde anvendes til forskellige stoffer og polstring for at sikre, at de forbliver i uberørt stand.

Læs mere

Skulle uheldet være ude så bestil en pletrens

Trods alle forholdsregler vil det alligevel være sandsynligt, at dine tæpper eller møbler får en plet i ny og næ. Fortvivl ikke. Chem-Dry NV´s professionelle udvalg af detail produkter er det perfekte redskab til at vedligeholde dine tæpper, møbler og andre tekstiler mellem vores professionelle besøg. Dette uanset om det er i virksomheden eller om det er til husholdningsbehov i hjemmet.

Vores udvalg af effektive og miljøvenlige produkter dækker størstedelen af dine behov til vedligeholdelse af dine tæpper, møbler samt andre tekstiler. Dette i form af meget brugervenlige pletfjernere.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser?

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 59 44 20 16. Ingen spørgsmål er for store eller små. For at købe Chem-Drys Fabric Protector forbrugerprodukt, kontakt os.

Vil du gerne ringes op?

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.